7.5.2018 | 11:11

Kolme hyvää asiaa -blogihaaste!

Hei taas pitkästä aikaa! Tässä kesää kohti mentäessä olen puntaroinut asioita ja nyt olen päättänyt pistää blogin taas vaihteeksi telakalle, mutta ajattelin vielä postata muutamat rästiin jääneet postaukset ennen sitä pois alta! Muut harrastukset ja asiat ovat syrjäyttäneet blogin lähes täysin, joten aika on ottaa tästä hommasta pikku breikki, vaikka tästä tykkäänkin kovasti!

Milla heitti minulle tällaisen pienen haasteen, jossa poimitaan kolme hyvää asiaa eri aihepiireistä. Tällaista hyvien asioiden poimimista täytyisi harjoittaa useammin, joten lähden erittäin mielelläni toteuttamaan tätä postausta! 

(Kuvia nyt ei tähän hätään löytynyt, mutta jospa tää menis näinkin!)

Kolme hyvää asiaa päivässäni:

Auringonsäteiden saattelema työmatka, jonka kuljin polkupyöräillen.

Uusi energia viime viikolla aloittamastani ruokavaliosta, jonka vaikutukset on jo havaittavissa.

Lämmin sää ja työpäivän jälkeen kotona odottavat puutarhahommat, joita olen odottanut koko alkukevään!

Kolme hyvää asiaa minussa:

Olen rohkeasti oma itseni. En ajattele liikaa, mitä muut minusta ja tekemisistäni ajattelee. Rikon rajoja ja etsin omia kiinnostuksen kohteita elämääni, vaikka joutuisinkin fiilistelemään niitä yksin - tosin, uudet jutut tuovat usein uusia tuttavuuksia!

Huumori! Kaveriporukassa olen useimmiten se porukan hassuttelija, kova nauramaan ja naurattamaan, mutta saaatan myös naureksia asioille ihan itseksenikin. Hulluilla on halvat huvit, vai miten se meni! 🤣

Sopeutuvaisuus. Sopeudun tosi hyvin moneen tilanteeseen ja pyrin tulemaan kaikkien ihmisten kanssa toimeen. Elämä on paljon helpompaa, kun pystyy myötäilemään tilanteiden mukana.


Kolme hyvää asiaa elämässäni:

Hyvä puoliso. Olen onnellinen, kun olen löytänyt hyvän kumppanin rinnalleni ja vaikka ollaan aika erilaisia, ollaan tosi hyvä paketti! En varmaan tulisi edes toimeen samanlaisen tuuliviirin kanssa, kuin itse olen! Puolisoni on kuin peruskallio, johon tukeutua.

Oma koti. Vaikka välillä joka nurkka huushollissa ärsyttää, niin silti se on rakas koti!

Ystävät ja läheiset. Ystävät ovat tuki ja turva elämän joka vaiheessa. On etuoikeutettua, kun elämässäni on mukana niin hienoja ihmisiä! Joskus tuntuu ettei pysty kylliksi kiittämään kaikesta tuesta ja välittämisestä, mitä on osakseen saanut!

Kolme hyvää asiaa tänä vuonna:

Tuleva kesä! Ja sellainen kesä pitkästä aikaa, ettei ainakaan toistaiseksi ole kummempia suunnitelmia, paitsi eräät yllätyssynttärit rakkaalle ihmiselle, joita olen parhaillaan puuhaamassa! Hih!

Uuden lempibändini, Electro Deluxen, keikka Helsingissä!  Olen tässä hiljattain löytänyt uuden lempparibändin, jonka musiikkia olen kuunnellut paljon ja fiilistellyt keikkavideoita, sekä harmitellut, että kyseinen bändi keikkailee pääosin keskieuroopassa. Nyt kuitenkin heidän keikkakalenteriinsa oli merkattu keikka Helsinki -festivaaleille, joten tuonne on pakko lähteä elokuun puolivälissä!

Pian starttaava moottoripyöräilykausi! Tää on mun paras keino päästellä höyryjä ja lepuuttaa mieltä, kun prätkän satulassa ei mieti tai suunnittele jonniijoutavia! Mindfullnessia parhaimmillaan.

Kolme hyvää asiaa blogissani:

Aitous. Niinkuin kaikessa tekemisessäni, pyrin olemaan aidosti oma itseni ja tekemään asiat juuri niinkuin itsestä tuntuu hyvältä.

Massasta poikkeaminen. Mitäpä tähän lisäämään!😊

Monipuolisuus. Juttuja laidasta laitaan, tyyliä, sisustusta ja lifestyleä sopivassa suhteessa!

(Yyhh, nyt tää päätös blogitauosta tuntuu taas niin vaikeelta ja ristiriitaiselta!😅)Kolme bloggaajaa, joiden toivoisin vastaavan kysymyksiin:

Moni seuraamani bloggaaja onkin jo saanut tämän haasteen, mutta heitän haasteen ilmoille ja haastan tähän mukaan kaikki; satunnaiset lukijat, vakituiset seuraajat, kuka vaan! Juttuja voi heittää vaikka kommenttikenttään tai sitten mietiskellä muuten vaan.🤗 Tekee kyllä hyvää mietiskellä positiivisia juttuja, joten miksi rajata ketään tästä pois😉Kiitos paljon Millalle haasteesta ja mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!6 kommenttia:

 1. äää onpa harmi jos sun blogi jää tauolle, mutta toivottavasti palaat blogin pariin kun siltä tuntuu <3 ihania juttuja oot listannut, tää haaste on kyllä tosi kiva :) ja oon kyllä niin samaa mieltä noista sinun ja sun blogin parhaista puolista, ihana oot <3 !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oii kiitos paljon Jenni ihanasta kommentista!♡ Siellä toinen ihana!😍😍 No ääh, sanon minäkin, mut yksinkertaisesti ei vaan aika ja resurssit riitä kaikkeen..:) Ehkäpä sitten joskus paremmalla aikaa taas ja paremmalla menestyksellä!😅

   Poista
 2. Voi eii minäkin harmittelen että blogisi jää tauolle, mutta ymmärrettävää tosiaan ja palailet sitten kun aika antaa <3 Joka suuntaan ei voi revetä ja joskus on jostain pakko tinkiä :) Todella ihania asioita oot listannut ja myös mä oon samaa mieltä sun blogin hyvistä puolista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Kata!♡ Jooh kyllä harmittaa, kun ei ehdi kaikkeen, mutta katsotaas jos sitä sitten paremmalla innolla ja inspiraatiolla palailisi tänne kirjoittelemaan!😊

   Poista
 3. Ihana postaus, mut harmi et jäät tauolle, mielellään lukisin siun juttuja enemmänkin. Kuten Katakin sanoi, niin joka paikkaan ei voi revetä. :) Tässä postauksessa oli paljon samaistuttavia piirteitä, aika siistiä! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla!♡ Onpa kiva kuulla, että tykkäät lukea mun juttuja ja hauskaa että löysit samaistuttavia juttuja tästä postauksesta!:) Katsotaan jos sitä nyt jemmailis hyviä aiheita pieneksi puskuriksi ja niistä sitten aloittaisi uudestaan paremmalla ajalla kirjoittelemaan!;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä