1.4.2018 | 14:57

Linkitä blogisi! Huhtikuu 2018Kevät tulee kohisten ja minulle ainakin tulee aina keväisin hinku uusiin juttuihin! Moni seuraamani blogi on lopettanut tai muuten hiljentynyt ja lukulistalle ei siitä syystä päivity selattavaa enää entisen tahtiin (minä paraskin puhuja), joten tähän puutteeseen kaipaisin kipeästi uutta ja inspiroivaa sisältöä!

Blogimakuni on tosi laaja, sillä tykkään lukea laidasta laitaan lifestyleä, tyyliä ja sisustusta sisältäviä blogeja ja mitä enemmän blogista löytyy persoonaa, sitä enemmän tykkään! Myös kantaaottavat tekstit puhuttelevat.

Tämä linkitä blogisi -juttu on varmaan lähes kaikille tuttu, mutta kerrataas vielä;

Linkitä oma blogisi tai suosikkiblogisi tuonne kommenttikenttään, ei haittaa vaikka linkität jo entuudestaan minulle tutun blogin, sillä joku muukin voi saada sitä kautta uutta luettavaa ja toivottavasti saakin! Itse ainakin olen saanut näistä postauksista usein uutta luettavaa!

Käyn läpi jokaisen jakamanne blogin ja teen suosikeistani top 3 -postauksen kuun vaihteessa!

Kiitos jo etukäteen!
Ihanaa huhtikuun alkua!5 kommenttia:

 1. https://salasavelen.blogspot.fi/
  Aktiivinen blogi 2017 vuoden puolesta välistä alkaen. Kirjoitan blogissa itsestäni, ja viikonloppuisin mukana pyörivät samojedikoirat.

  VastaaPoista
 2. Jes, nää on ihan parhaita ja omakin lukulista kaipaisi kipeästi uutta sisältöä! Mulla on tosiaan lifestyleblogi, jossa on juttua diy-aiheista, sisustuksesta, kosmetiikasta jne. ja punaisena lankana blogissa on hyvä tee :)

  https://elisabet-teaandvanity.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Kirjoittelen omasta elämästäni ulkomailla ja blogini painottuu lähinnä omaan tyyliini ja näin asukuvia löytyy kaikista eniten. Toivottavasti tykkäät :)

  <3: Marjut

  https://nouw.com/marjutk/

  VastaaPoista
 4. Tosiaan itselläkin lukulista tuntuu lyhenevän lyhenemistään kun kivoja blogeja lopettaa tai hiljenee. Itselläkin postaustahti on muuttunut melkoisen maltilliseksi. Vintagentti aloitti populaarihistoriaan ja diy-juttuihin keskittyvänä blogina mutta viime vuosina painopiste on valunut tuonne DIY- juttujen ja kirjojen suuntaan...
  http://vintagentti.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Lifestyle eli elämäntapa vai tyylikäs elämä? :) Oma blogini on elämäntapaa täynnä, mutta tyylikkyys siitä on kaukana. :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä