24.2.2018 | 14:09

Funkahtava biisilista lenkille tai treeniin!

Moi vaan!

Meikäläinen on nyt alkuvuodesta innostunut lenkkeilemään ja parhaan fiiliksen iltalenkille saa, kun on kuulokkeissa soimassa hyvää musiikkia! Vaikka musiikkimakuni on todella laaja, tykkään kuunnella lenkillä pääasiassa funkia tai funk-rockia. Olen huomannut että kyseisestä genrestä saa irti niin hyvää fiilistä ja energiaa!

Lupailin tuossa aiemmin jakaa teille funkahtavaa biisilistaa lenkille tai salille, tässäpä siis laatimani Spotify -lista;

  FunkyHeat - By ML


"Funkkaava treenilista, josta löytyy monipuolisia kappaleita lenkkeilyyn tai salitreeniin. Anna ajatustesi mennä biisien sisälle ja tuo tehoja treeniin just niinkuin itse haluat ja mihin biisit sinua vie; Intervalleja, kestävyyttä juosten tai vaikka ihan rennosti hölkkäillen, pääpointtina hyvä flow!"

Itselleni olen kehitellyt tästä listasta tunnin mittaisen treenin lenkille, joka sisältää intervalleja. Toki tätä listaa voi käyttää salitreenissäkin - tai miksei vaikka tehokkaana viikonloppusiivouksen tahdittajana!

Treenin runko on helppo; alkupään biiseillä lämmitellään ja biisin 4 kohdalla aletaan nostelemaan sykkeitä. Biisien 9-12 kohdalla tehdään kovasti töitä. Painotan, että niin kuin biisilistan esittelyssäkin sanotaan, anna ajatusten mennä biisien sisälle ja tunnustele millä fiiliksellä haluat edetä!

Halutessaan biisien rakenteita voi käyttää intervalleina; eli A osat kävellen ja kertosäkeet juosten, sekä soolot ym. revittelyt ihan täysillä! Tää kikka on helposti toteutettavissa kaikentyyppiseen musiikkiin ja se tekee lenkkeilystä ym. treenistä paljon hauskempaa! Suosittelen kokeilemaan!

Mites tällainen funk -treenilista lähtee maistumaan ja löytyykö sieltä ruudun takaa muitakin tämän genren ystäviä?

Aurinkoista viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä