9.7.2017 | 20:57

Unelmien ruokapöytä!

Keväällä postailin suunnitteilla olleista huushollin muutosprojekteista, jossa mainitsin haaveestani saada keittiöömme neliön muotoinen ruokapöytä, jonka ympärille mahtuisi kahdeksan henkeä. Jonkin aikaa jaksoin haaveilla ja etsiskellä kalusteliikkeistä juuri täydellistä pöytää meidän keittiöön, mutta sitä oikeaa ei tahtonut löytyä mistään.. 

Ratkaisu tähän asiaan saatiin kuitenkin yllättävän läheltä, eräältä puusepäntöitä harrastavalta tuttavalta ja lopputuloksesta syntyi juuri meidän keittiöön sopiva ja taidokkaasti viimeistelty pöytä!

Mitä minä tässä enää höpisen,
on melkoisen komia pöytä!

Pöytä on valmistettu jykevästä männystä ja käsitelty Osmo Color puuvahalla, sävyllä Eebenpuu. Pinta on käsitelty läpikuultavaksi, jotta männyn vuosirenkaiden ja oksien kuvioinnit tulisivat esille, sekä nurkkiin on veistelty rouheita yksityiskohtia. Pinnasta tuli upean vivahteikas ja eloisa, sekä sävy sointuu loistavasti niin lattialaminaatin, kuin tuolien sävyn kanssa! Kertakaikkisen onnistunut lopputulos!

Tuolit tosiaan hankin aiemmin keväällä erään hotelliravintolan varastosta ja kyseiset tuolit edustavat sitä aikakautta, jolloin on valmistettu tukevia huonekaluja. Tuolit ovat siis loistava yhdistelmä tämän jyhkeän massiivipuisen pöydän rinnalla!
Nyt viimeaikoina olen kiinnittänyt huomiota kestävyyteen ja laatuun asiassa kuin asiassa, sekä arvostus käsityötä kohtaan on aivan huipussaan - niinkuin on ollut aina. Tämä pöytä tuntuu kaikinpuolin järkevältä hankinnalta ja täytyi taas todeta, että onpa hieno juttu, kun tuttavapiiristä löytyy niin monenlaista osaajaa! Mielellään sitä teetättää juttuja sellaisilla ihmisillä, joiden tietää nauttivan tekemisistään ja näkeehän sen lopputuloksestakin, että on mieluista puuhaa!


 Niin vaan tämäkin haave kävi toteen ja lisää visioita pääsee toteutusasteelle, kun loppukuusta aloitellaan remontoimaan saunaa! Kotijuttuja luvassa siis pian lisää täällä blogissa.


Mukavaa Sunnuntaita kaikille!

 

4 kommenttia:

 1. Hei vähän kiva pöytä! Sopii varmasti tosi hyvin teidän keittiöön :) ihana, että pinnasta kuultaa läpi puun kuviointi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Viivi! <3 Kyllä me kovasti tykätään tuosta pöydästä!

   Poista
 2. Ihana tää pöytä! :) Todella hienosti käypi teille ja vaikuttaa tukevalta. Meillä on kanssa ollut mittatilauspöytä mielessä, ei meinaa sopivaa löytyä tai jos ei tule hankittua uutta, niin voisi kunnostaa tämän vanhan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Milla! <3 Joo kyllä tuo tukeva on ja painaakin varmaan kuusikymmentä kiloa! :D Ei ihan äkkiä viitsi lähteä roudailemaan huushollia ympäri! Joo kaupoista ei tahdo löytyä mieleisiä, niin mittatilaus on tässäkin asiassa aivan loistava vaihtoehto! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä