15.6.2017 | 17:32

Vanilla Sky - Taivaallinen sisustuspuoti!


Minun on pitänyt jo kauan aikaa esitellä täällä blogissa eräs lempiputiikkini, jota voisin kutsua pikemminkin sisustajan taivaaksi!

Vanilla Sky on pieksämäellä sijaitseva sisustus- ja lahjatavaraliike, jossa on tarjolla kaikkea ihanaa jokaisen sisustajan makuun, niin piensisustuksesta puutarhatarvikkeisiin ja laadukkaista kodintekstiileistä jopa pukeutumiseen - eli toisinsanoen hyvin monipuolinen lifestylepuoti!

Puoti kutsuu haaveilemaan ja lämminhenkinen asiakaspalvelu toivottaa tervetulleeksi tekemään löytöjä! Vanilla Sky tarjoaa laadukkaita tuotteita tunnetuilta merkeiltä, mm. Gant, Lexington, Sia, Durance..

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten käydääs kurkkaamassa mitä kaikkea puoti pitää sisällään!






















On kyllä siisti juttu, kun meiltäpäin löytyy näin monipuolinen sisustusliike. Ei tartte lähteä merta edemmäs kalaan - tai haalimaan kivoja sisustusjuttuja!


Tarjonta ulottuu myös paikkakunnan ulkopuolelle, sillä Vanilla Sky:lla on myös nettikauppa, josta löytyy samat ihanuudet kuin kivijalkaliikkeestä! Puodilla on myös aktiiviset somekanavat facebookissa ja instagramissa, joissa päivittyy tuoreimmat uutuudet ja tarjoukset reaaliajassa!

Käy kurkkaamassa ja ihastu!

Verkkokauppa:
http://vanillasky.fi/

Vanilla Sky:n Facebook

Instagram:
@vanillaskypieksamaki

Tai pistäydy liikkeeseen!
Torikatu 3, Pieksämäki


..ja eikun haaveilemaan!


4 kommenttia:

 1. Tuo putiikki näyttää niin suloiselta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No äläpä muuta sano! Tuonne vois vaikka muuttaa asumaan! :D

   Poista
 2. Aivan ihana putiikki oli kyllä, paljon löytyi vaikka mitä ja vielä täällä kotona katselin, et kuvista löytyy kaikkea mitä ei välttämättä tullut tutkittua niin tarkasti paikan päällä. Pitää ehdottomasti laittaa nettikaupan linkki suosikkeihin! <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih niinpä! Joo tuolla kyllä ei saata heti ensimmäisellä kerralla rekisteröidä kaikkea mitä kaupasta löytyisikään, mutta siksipä siellä on niin kiva käydä haaveilemassa ja katselemassa! Tuo nettikauppa on kyllä näppärä! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä