2.6.2017 | 10:02

Summer Bucket List -17

Hei nythän on jo kesäkuu, tosin kelit eivät ole hellineet aivan kesäkuulle odotetulla tavalla, kun tänäkin aamuna oli mittarissa +2 astetta! Mutta ei anneta sään pilata fiilistä, eiköhän tää vielä kesäksi muutu!

Monesta blogista olen bongaillut kivoja kesäsuunnitelmia ja voisinkin nyt jakaa hieman omia juttuja, mitä olen itse suunnitellut kesällä puuhattavaksi!Käy paljon uimassa

Aja moottoripyörällä vähintään 3000 kilometriä

Bongaile kivoja kesäkahviloita

Heitä joku ekstemporee reissuValokuvaile paljon

Herkuttele jätskillä ja mansikoilla

Treffaa tuttuja bloggaajiaVietä paljon aikaa ystävien kanssa

Kilpaile ainakin yhdet kesäolympialaiset kaveriporukalla

Nauti grilliherkuista

Hanki vähän rusketusta pihahommien lomassa
Ota välillä aikaa myös rentoutumiselle

Fiilistele kesäistä luontoa


Käy kalastamassa

Ole välillä täysin offline ja nauti kesäpäivistä ilman älylaitteita ja somea
Bucket listin lisäksi tähän loppuun vielä juttuja jotka on jo lyöty lukkoon tälle kesälle:


-23.6. Raumanmeren juhannus!
Olemme serkkuni kanssa olleet kovia Pendulum -faneja jo vuosikausien ajan ja nyt oli pakko tilata RMJ -liput, kun huomattiin, että kyseinen bändi on siellä soittamassa! Can't wait!! Varattiin autopaikka camping -alueelta ja suuntaammekin siis alueelle matkailuautolla. Enpä olekaan aiemmin reissannut matkailuautolla!

-1.7.  Kuopion Viinijuhlat!
 Käydään tyttöjen kanssa jammailemassa hieman Antti Tuiskun tahtiin!

-5.8. Savonlinnan Oopperajuhlat!
Sainpas houkuteltua tuon mun miehen mukaan oopperajuhlille! ...Ei kyllä tosin ole perinteisestä oopperasta kyse, vaan Olavinlinnassa esiintyy tuolloin Stamina, Amorphis ja Stratovarius. Ainakin hulppeat puitteet kuunnella metallimusaa!

Keikkoja bändin kanssa!
Parit hääjuhlat ja yhdet synttärit on ainakin tiedossa loppukesäksi, joissa biletunnelmasta vastaamme yhdessä bändini kanssa! Kiva päästä keikkailemaan pitkän tauon jälkeen! 

..Niin ja tietenkin se kesäloma!
Heinäkuun puolivälistä olen kolme viikkoa lomalla ja suunnitteilla on loman aikana remontoida meidän sauna. Lomareissuja ei olla suunniteltu sen tarkemmin, mutta katsotaan sitten mitä keksitään!Paljon siis tekemistä ja menemistä tulevana kesänä, mutta itse ainakin tykkään nähdä ja kokea kesällä paljon asioita! Talvella on sitten aikaa olla paikoillaan ja rauhoittua, sekä fiilistellä kesällä koettuja juttuja!


Löytyikö listasta juttuja joita voisit komppailla itsekin?


Ihanaa kesäkuun alkua, sekä onnea kaikille koulunsa päättäneille!
4 kommenttia:

 1. Ihanaa kesää! Kivoja juttuja oot listannut tähän :)

  tiiaemilia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ihania juttuja sunkin listalla, tuli kyllä kesäfiilis! Ihania juttuja oot myös lyönyt lukkoon, meidän piti kans mennä Raumanmeren Juhannukseen mutta se on liian kaukana eikä millään jaksa:< Päädytään varmaan taas Himokseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti! <3 Hei kiva kuulla että sulle tuli kesäfiilis näistä! Joo onhan tuonne raumalle matkaa, mutta kun on hyvä porukka mukana, niin matkakin sujuu rattoisasti! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä