4.6.2017 | 13:09

Nahkamekossa


Eilen juhlittiin serkkupojan lakkiaisia ja päätin lähteä juhliin nahkamekossa, jota ei ole tullut paljoa käytettyä! Tuo mekko oli kyllä uskomattoman mukava päällä ja viileä tuulikaan ei haitannut, sillä nahka blokkaa tuulta tosi hyvin ja vaikkei uskoisi, se ei myöskään hiosta sisätiloissa.  Täytyis varmaan teetättää Millalla lisää nahkavaatteita, sillä nää tuntuu niin hyvältä päällä!

Uniikin mekon lisäksi yhdistelin tuunaamiani asusteita tähän lookiin ja siitä tuli mielestäni erittäin onnistunut!Nahkamekko - Ompelimo Rokita
Kengät ja laukku - DIY (Iron Fist / H&M)
Rannekoru - Kalevala Kosmos

Näin valmistujaispäivän kunniaksi nappasin olohuoneen vaasissa olleet kukat mukaan näihin kuviin ja fiilistelin samalla koulunsa päättäneiden tunnelmia. Itse valmistuin autoasentajaksi kahdeksan vuotta sitten, mutta muistan kuinka hieno fiilis oli valmistujaispäivänä - niin monia ovia oli avoinna ja tulevaisuus jännitti kovasti, mutta silti määrätietoisena lähdin kulkemaan omia polkujani työelämään.

Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin pätkätyöt autoasentajana ja automaalarina ovat vaihtuneet vakituiseen työpaikkaan veturiasentajana ja vuokra-asunnosta siirrytty omaan kotiin elämään tasapainoista ja turvallista arkea, mikä juuri valmistuneen ammattikoululaisen päässä olisi voinut kuulostaa todella tylsältä.. Jännä huomata, kuinka elämä muuttuu ja prioriteetit sen mukana!


Näissä tunnelmissa toivotan onnea ja menestystä kaikille koulunsa päättäneille, sekä myös ennakkoluulottomuutta ja rohkeutta lähteä seuraamaan omia polkuja!
8 kommenttia:

 1. Ihastuttava asukokonaisuus, kauniit kuvat ja ihana tsemppi jokaiselle valmistuneelle:) ♥

  VastaaPoista
 2. Upee mekko!

  https://millattt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Wau! Upea mekko ja koko asukokonaisuus on niin onnistunut<3

  VastaaPoista
 4. Mekko ja kengät sopivat todella hyvin yhteen, ihanalta näyttää. :) Ihana oli lukea myös kokemuksia nahkamekosta, tää on yksi miun suosikeista, mitä oon päässyt valmistamaan. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Milla! <3 Tottakai tätä täytyy kehua, kun on niin mukava materiaali ja onnistuneet leikkaukset! :) Voin vaan kuvitella, kuinka kiva tuota on ollut työstää! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä