24.5.2017 | 09:14

Moottoripyöräpäiväkirja 2017, Osa:1


Viime kesänä pärräpäiväkirja jäi kokonaan kirjoittamatta, mutta tältä kesältä on taas luvassa moottoripyöräaiheisia kuulumisia ja fiiliksiä kesän ajoreittien varrelta!

Ajokausi on vihdoin alkanut, hypätkää kyytiin!

Jälleen on  koittanut se aika vuodesta, kun koko alkutalven piinannut ajokuume alkaa vihdoin laskea! Minulla ainakin tuo kuume nousee kohisten, kun alkukevään lämpimät auringonsäteet saavat asfaltin pilkistämään lumen alta ja kuume on suorastaan polttavaa siinä vaiheessa, kun katukuvassa alkaa näkyä tienlakaisukoneita putsaamassa ajoväyliä turvallisiksi meille motoristeille!


Aiempina keväinä on päässyt moottoripyörän selkään melkeinpä jo huhti-toukokuun vaihteessa, mutta tänä keväänä kunnon ajokelit tulivat savoon vasta aivan hiljattain. 

Viime perjantaina meilläpäin oli huimat 20 astetta lämmintä, joten lähdin heti aamusta herättelemään Sussua talviunilta, joka on saanut talven aikana hieman uutta ilmettä pintaansa...


Henkilön ▫▫▫Maria | 26 | Finland▫▫▫ (@m4r14_) jakama julkaisu

Henkilön ▫▫▫Maria | 26 | Finland▫▫▫ (@m4r14_) jakama julkaisu


Tosiaan pari vuotta sitten pärräpäiväkirjassakin taisin mainita pienestä äksidentistä Sussun kanssa, jolloin meikäläiseltä murtui pari kylkiluuta juuri ennen kesälomia, sekä Sussu sai rumat naarmut kylkeensä. Nyt tänä talvena sain aikaiseksi käydä ehostelemassa nuo rumat jäljet pois ja olen nyt todella tyytyväinen lopputulokseen!

Pääsiäisen aikaan Sussu sai kylkiinsä pinkkiä maalia ja nyt se taitaakin olla hieman paremmin yhdistettävissä omistajaansakin... Pinkkiä.. Joo melko yllättävä värivalinta meikäläiseltä, vai mitä?Henkilön ▫▫▫Maria | 26 | Finland▫▫▫ (@m4r14_) jakama julkaisuMyös kuljettajalla on tyyli muuttunut ja vaikka valkoista en muuten käytä pukeutumisessa laisinkaan, voi moottoripyöräilyssä hieman rikkoa rajoja tämän asian suhteen!

Valkoinen ajovaate näkyy pitkän matkan päähän ja erottuu liikenteessä, mikä on näin keväällä hyvä juttu, sillä autoilijat eivät ole vielä täysin sisäistäneet liikenteen sekaan ilmestyneitä kaksipyöräisiä.


Henkilön ▫▫▫Maria | 26 | Finland▫▫▫ (@m4r14_) jakama julkaisu


Huomenna on luvassa jo ensimmäinen moottoripyöräreissu, kun lähdetään työpaikan motoristien kesken ajelemaan päijänteen suuntaan! Pitkästä aikaa saatiin kevätretki järjestettyä ja näillä näkymin mukaan lähtee lähemmäs kaksikymmentä pyörää!

Kenties tuosta reissusta kuulette fiiliksiä sitten pärräpäiväkirjan seuraavassa osassa!

Siihen asti,
vauhdikasta loppuviikkoa!

 Mikäli mieleen tulee jotain kysymyksiä aiheeseen liittyen niin vastailen mielelläni!

Mites moni siellä ruudun takana harrastaa moottoripyöräilyä?Henkilön ▫▫▫Maria | 26 | Finland▫▫▫ (@m4r14_) jakama julkaisu

2 kommenttia:

  1. En tiiä voiko moottopyörästä sanoa näin, mutta hitsi tuo uus väri näyttää siinä todella hyvältä! :D kelpaa varmasti ajella! Voin uskoa, mikä hinku tuonne tielle on kun talven on joutunut odottelemaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tottakai Sussun uutta väriä voi kehua, onhan se ikäänkuin meikattu..;) Kiitoksia♡ No älä muuta virka, kova hinku olikin!☆

      Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä