12.4.2017 | 13:32

"Toimistohuone"

Aiemmin kerroin, että sisustus on kokenut muutoksia monessakin kohtaa meidän talossa ja nyt ajattelin tulla esittelemään toimistohuoneeni (vai millä nimellä tätä nyt kutsuisi).

No oikeastaan tätä voisi kutsua nimellä monitoimihuone, kun tämä toimii vierashuoneena, pienten vieraiden leikkihuoneena (huomatkaa kummityttöni sisustama ikkunalauta), toimistona ja soittohuoneena.

Niin -  ja tää on myös se paikka jossa bloggaan!Tätä huonetta olen esitellyt tosi vähän täällä blogin puolella, kun sisustus on ollut tähän asti epäyhtenäinen ja tylsä. Nyt olohuoneen muutosten myötä sisustuselementtejä irtosi tähän huoneeseen ja vihdoin täälläkin näyttää viihtyisältä!
Soittohuoneena tämä toimii kivasti, mutta täytyisi hieman keskittyä tilan akustiikkaan paremmin. Suunitelmissa on ollut viritellä päätyseinän kaapiston ovien eteen verhot (kun inhoan noita kaapin ovia, niin ne täytyis piilottaa :D) ja sillä saisikin vaimennettua kaikuja kivasti tästä tilasta.

 

Toinen kappale tuunailemistani farkkutuoleista löytyy myös nykyisin täältä! Olohuoneen suuri peili siirtyi tänne huoneeseen ja suht pienestä tilasta kun on kysymys, niin peilin avulla tilaan sai avaruutta! Fonilla soitellessakin peilistä on hyötyä, niin voi tarkkailla välillä soittoasentoa!
Täältä löytyy myös pehmeä löhöilysohva, joka toimii myös vierassänkynä. Sohva/sänky on kasattu entisistä parisängyn patjoista, jonka olen latonut valkoiseksi maalattujen trukkilavojen päälle! Nykyisin meillä käy tosi vähän yövieraita, mutta silloin kun joku meillä yöpyy, on kiva tarjota yövieraille mukava nukkumapaikka. On muuten tyynyissäkin valinnanvaraa, vähän niinkuin hotellissa konsanaan!

Seinällä koristaa yksi kappale talon alkuperäisistä ikkunoista.Olen kyllä itse tyytyväinen tähän huoneeseen, kun se on niin kauan ollut epäkäytännöllinen ja tylsä, eikä aiemmin täällä huoneessa tullut vietettyä juurikaan aikaa. Nyt tämän muutoksen myötä huushollin neliötkin on otettu paremmin hyötykäyttöön!

Sisustusjuttuja luvassa pian lisää ja voisin jakaa seuraavaksi juttuja meidän yläkerrasta, josta löytyy makuuhuone ja minun pukeutumishuoneeni!

Stay tuned!4 kommenttia:

  1. Upealta näyttää<3 Ihania yksityiskohtia<3

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, tuolla kelpaa kyllä varmasti niin soitella kun bloggaillakin;) Mahtavaa kuinka persoonallisia kohtia taas tuolta löytyykään, en malta odottaa lisää sisustusjuttujasi!:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä