16.1.2017 | 10:33

Uusia sisustusjuttuja


Tervehdys!

Vaikka kovasti syksyllä hehkutin, että vihdoin huushollin sisustus on löytänyt oikean järjestyksen, tuli taas kuitenkin aika päivittää sisustusta! Meikäläisen sisustaminen taitaakin olla loputon urakka, kun uusia ideoita syntyy sitä mukaa, kun on saanut kaiken kohdalleen.

Kuka muu tunnustaa saman ilmiön? 

No eipä ainakaan ehdi kyllästyä mihinkään, kun tavarat vaihtaa paikkaa tiuhaan tahtiin!

Kovin radikaaleista muutoksista ei toistaiseksi ole kyse, mutta esittelen nyt pari uutta juttua olohuoneen sisustuksessa, joista tykkään tällä hetkellä eniten! Noin puolitoista vuotta sitten löysin eräiltä rompepäiviltä tuon maitotonkan ja olin jo melkein unohtanut sen olemassaolon. Tähän asti se on etsinyt paikkaansa milloin missäkin, mutta nyt tuunailin siitä näppärän sivupöydän olohuoneeseen ja sehän istuu kivasti muuhun sisustukseen!Tv -taso toistaa betoninharmaan ja mustan kontrasteja, joita olohuoneen muussa sisustuksessakin näkyy paljon. Tästä tv -tasosta olikin jo puhetta aikaisemmin ja mikäli missasit postauksen, käyhän kurkkaamassa se täältä!
 

Pentikin pyöreä pöytä paljastui vanhempieni antamasta joulupaketista. Se saikin heti paikan olohuoneen sohvapöytänä ja tykkään siitä todella paljon, kun se on niin monikäyttöinen ja yksinkertaisen tyylikäs. Olipa erittäin onnistunut joululahja ja täytyy sanoa, että meidän äiti kyllä tietää mun maun sisustuksen suhteen!


Iltaisin tämä pöytä toimii tunnelmanluojana kynttilänvalon siivilöityessä sen sisältä.


Mustaa, kromia ja betoninharmaata - siinäpä tämän hetken pääpointit olohuoneen sisustuksessa!

Valtava määrä sisustusideoita on taas pyörinyt päässä ja suunnitteilla onkin seuraavaksi päivittää hieman keittiötä ja saunaremonttikin on jo suunniteltu toteutettavaksi kesällä! Mulla on käynnissä nyt pienoinen kodin järkeistämisprojekti ja olen suunnitellut montakin juttua, jotka helpottaisivat käytännön asioita arjessa. Voisinkin availla ajatuksiani tuon projektin suhteen myöskin tässä lähiaikoina!

Kuulemiin!
 

3 kommenttia:

  1. Voi miten ihana tunnelma noissa kuvissa! Innolla jään odottelemaan myös asiaa tuosta projektista! :)

    VastaaPoista
  2. Täällä tulee myös hieman järjesteltyä paikkoja lyhyin väliajoin, vuodenaikojen mukaan sitä varmaan aina kaipaa jotain pientä ja uutta ilmettä 8) Odottelen innolla millaisia projekteja oot keksinyt, sulta kun löytyy aina niitä persoonallisia ideoita! ♥ Tuo pöytä on muuten upea kun sisälle saa kynttilän!

    VastaaPoista
  3. Vau! :O Pitää kyl kohta pyytää siut meillekki sisustamaan, ihan älyttömän hienoja yksityiskohtia! <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä