29.1.2017 | 09:15

Kuulumisia!

Hei vaan kaikille!

Huhhuh mikä vauhti on taas ollut päällä pari viikkoa!
..No mut ei pidä valittaa - that's my kind of lifestyle!

Blogin ääreen ei ole ennättänyt pysähtyä edes kommentteihin vastaamisen verran, mutta nyt liikeni sen verran aikaa, jotta ajattelin tulla käymään kommentit läpi ja päivittelemään hieman kuulumisia! Taas kerran postauksen kuvittamiseen voisin käyttää apuna instagramia ja sinne jakamiani kuvia (ja paria videota, mikäli ne nyt näkyy myös teille), sillä se on ollut jälleen mitä mainioin kanava jakaa fiiliksiä tässä parin viikon aikana!

Pahoitteluni jo etukäteen mahdollisista rakeisista ja epätarkoista kuvista - I know - tarttisin kipeesti paremman kameran omaavan luurin!


-Yksityiskohtia joen varrella!-
Pari viikkoa sitten käytiin pitkästä aikaa mökillä saunomassa ja samalla reissulla kävin pariin otteeseen pulahtamassa jäiseen jokeen. Ai että muuten virkistää kivasti ja kylmä vesi saa kyllä todella veren kiertämään. Suosittelen!


-Hemmetin hyvä flow!-
Ajattelin nostaa hieman tasoani saksofoniharjoittelussa ja siispä otin torven mukaan treeneihin! Alla olevassa videoklipissä kuuluu mun keksimä riffi, josta ollaankin jo työstetty bändin kanssa ihan biisin kuuloista matskua! Saa nähdä joko ensi kesän keikoilla kuullaan meidän bändin omaa tuotantoa ja vieläpä maustettuna saksofonisoololla.


(Ilmeisesti ainakaan mun puhelin ei tue näitä videoita, mutta ainakin tietokoneella nää pitäs näkyä)


Pari uutta biisiä ollaan otettu käsittelyyn muutenkin tulevia keikkoja varten! Tää Aviciin biisi on yks mun lempparikappaleita!


-Kukkia olla pitää!-


-Roadtrip-
Viikko sitten käytiin heittämässä pieni roadtrip Savonlinnaan ja pääsinpä piiitkästä aikaa laittamaan arskat päähän! Kevät on tulossa kovaa vauhtia, kun ainakin täällä meillä päin on ollut mukavan aurinkoisia päiviä nyt viimeaikoina!


-Helsingin värejä ja opiskelua!-
Tämä viikko alkoi pääkaupunkiseudulla, jossa vietin kolme päivää opiskellen järjestötoimintaa JHL -opistolla Helsingissä. Minusta tehtiin tän vuoden alusta meidän työpaikan ammattiosaston hallituksen sihteeri ja enpä muuten olis uskonut minusta tulevan minkään sortin sihteeriä ikinä, mutta näin vaan sitten kuitenkin kävi! Tän viikkoisen kurssin myötä tajusin että tää pesti voi kuitenkin olla ihan siisti juttu, ainakin se luo mahdollisuuksia vaikuttaa asioihin! Sattuipa muuten kivasti tää reissu kun Millallakin oli tuolloin töitä Helsingissä ja yövyimme sitten yhden yön samassa hotellihuoneessa!


-Catpucchino-
Keskiviikkona ehdin vielä piipahtaa vastikään Helsinkiin avatussa kissakahvila Helkatissa ja kyllä kannatti! Suloisia kisuja siellä täällä ja niin hyvä palvelu! Tuolla täytyy kyllä vierailla pian uudelleen.
 

-Kotiinpaluumatkan ruuhkainen pendoliino-
Rehti rautatieläinen kulkee kotiin vaikka ruuhkapendon matkatavaralokerossa! Yllättävän mukava tapa matkustaa tälläkin tavalla, heh! Sentään koko matkaa ei tarvinnut tuolla matkustaa, kun Kouvolan jälkeen junassa oli ruhtinaallisesti tilaa.


-Pientä pintaremonttia-
Loppuviikko onkin mennyt lähinnä chillaillessa kotona. Perjantaina huushollin ilme hieman muuttui oviasentajien toimesta, tämä kuvassa näkyvä ovi on sisempi vanha ovi, joka siirrettiin verannan oveksi sisäoven vaihtuessa uuteen! (mahdollisimman hankalasti selitettynä) Koko talon ulkonäkö muuttui kerrasta! Ensi kesänä suunnittelin ehostavani vielä hiukan talon ulkokuorta ja ajattelin maalata tuon erkkerin kokonaan eri väriseksi. Ei ole tekemisenpuutetta ensikään kesänä!

Siinäpä tiivistettynä parin viikon kujeet!

Ensi viikko ainakin alkaa hiukan rennommin, kun taas viikonloppuna suuntaan uudelleen Helsinkiin MP -Messuille. Kivaa isi-tytär aikaa luvassa ja siitäpä se moottoripyöräkuume taas alkaa nousemaan kivasti ensi kesän ajokautta odotellessa!

 Mitäpäs teille kuuluu?
Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä