9.1.2017 | 09:33

DIY: Tv -taso betoniharkoista


Tiedättekö sen tunteen, kun jotain asiaa on hautonut jo kauan mielessä ja mikä fiilis syntyy kun viimein sen saa toteutettua?

Minä ainakin tiedän, ihan mahtava fiilis! 

Diy, tv taso, betoni, pilariharkko

Tosiaan kesästä asti olen suunnitellut uutta tv -tasoa meidän olohuoneeseen ja asia on ollut niinkin toteutusta vailla valmis, että olin jo hankkinut puutavarat valmiiksi ja piirtänyt idean paperille, mutta jostain kumman syystä asia jäi vaan lepäämään laakereilleen. Nyt joululomalla sain viimein ryhdyttyä tuumasta toimeen!

Joululomalla marssin rautakauppaan ja kävin ostamassa kahdeksan kappaletta kevytsorasta valmistettuja pilariharkkoja, joista syntyi tason runko. Aiemmin syksyllä mustaksi lakkaamani lankut nostelin harkkojen päälle ja viimeistelin kokonaisuuden lehtikuusesta valmistetuilla puulaatikoilla, jotka löysin sattumalta eräästä paikallisesta puutarhamyymälästä! 

Tää oli taas melkoisen low-budget projekti, sillä lankut löytyivät setäni varastosta ilmaisiksi, betoniharkot olivat pari euroa kappale ja lehtikuusilaatikoista pulitin yhteensä parikymppiä!
betoniharkko, sisustus, diy
Tv -taso sopii loistavasti olohuoneen tyyliin ja erityisesti tuohon trukkilavan kauluksista tehdyn seinän viereen! Isännän viihde-elektroniikkakin on ilmavasti ja tyylikkäästi esillä ja betoniset yksityiskohdat tuovat olohuoneeseen viimeisen silauksen rosoista fiilistä!

Mielestäni tuosta tasosta tuli kyllä onnistunut!

Mitäs tykkäätte?


Inspiroivaa alkanutta viikkoa kaikille!


12 kommenttia:

 1. Aaaijai tuollaista mäkin olen vähän mielessä pyöritellyt tosin valkoisella puutasolla kylläkin:D Nyt varsinkin kun teen muuttoa miehekkeen luo ja molempien tv-tasot ovat sellaiset mitkä ei miellytä niin uuden hankkiminen olisi ihan jees :) Upea tv-taso kaikenkaikkiaan, kyllä itse tehty on aina persoonallinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiva kuulla, että samankaltaisia visioita on pyörinyt muidenkin mielessä! :D Tää kyllä oli helppo ja edullinen toteuttaa, sekä niinkun sanoit, kivan persoonallinenkin! :)

   Poista
 2. Ihan mahtava lopputulos! Minullakin on käynyt mielessä, että joskus olisi kiva rakentaa tv-taso itse, tosin ehkä kuormalavoista. Mutta tuo näyttää kyllä upealta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru! :) Itse tehdyt on aina persoonallisempia, trukkilavoista tehty taso kuulostaa kyllä hyvältä!☆

   Poista
 3. vau, aivan ihanan näköinen tv-taso!! ♥ ja tuo seinä on aivan upea, kokonaisuus on todella hieno :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Jenni!☆ Joo tajusin vasta jälkeenpäin, kuinka kivasti seinä ja telkkaritaso toimii yhteen! :)

   Poista
 4. Ihan tosi kiva! Ihana yhdistelmä erilaisia materiaaleja! Ja vitsi toi seinä taustalla on aivan huikea!! :) Ja huippu pari tv-tasolle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos!☆ Mukava kuulla että yhdistelmä natsaa sinunkin silmään! :)

   Poista
 5. Vau, upesti sopii tuohon seinään! Ihania juttuja 💕

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä