12.11.2016 | 18:18

Vangittua valoa!

 
 
 
 
Mulla on joku fiksaatio kaikkeen valaisimiin ja valaistukseen liittyen. Kodistani löytyy monenlaisia sisustusvalaisimia, osa hankittuja ja osa itse ideoituja. Tässäpä uusin idea, joka syntyi vähän aikaa sitten!

Mua huvittaa nää mun inspiraatiot, tämäkin valaisin syntyi siinä samassa, kun lamppu pääni päällä syttyi! Tempasin tuon koristeena olleen metallisen lintuhäkin olohuoneen seinältä, johon aloin virittelemään ClasOhlsonilta aikoinaan ostettua lampunkanta/johtosarjaa. Pisteeksi iin päälle löysin tuon ihastuttavan Airamin vintagetyylisen polttimon, jonka valo on tunnelmallisen lämmin ja sopii ihanasti pimeiden iltojen tunnelmointiin! Vanhojen juttujen ystävänä tykkään tuon polttimon hehkulankoja muistuttavista ledeistä.

 Mitäs tykkäätte idiksestä, entä mitäs tuumaisitte postauksesta, jossa esittelisin muitakin kivoja valaisimia meidän kotona?

Tunnelmallista lauantai-iltaa!

 


16 kommenttia:

 1. Tosi kiva idea, näyttää tunnelmalliselta <3

  VastaaPoista
 2. Vau miten ihanan tunnelmalliset kuvat!<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Voi miten kaunis! <3 Meillä olisi ajankohtaista miettiä toi kylppärin valaistus uusiksi, sillä laattojen ollessa tummemmat huone tarvitsee enemmän valoa ja peilejä meinattiin myös hyödyntää valaistuksen kanssa. Saa nähdä mitä tuonne keksitäänkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♡ Uhh, kylppäriin saa nimenomaan valaistuksella ilmettä tosi paljon! Kylppäreihinkin on myös olemassa kosteen tilan kattokruunuja, vink vink! ;)

   Poista
 4. Ihanan tunnelmallisia kuvia ja iso peukku valaisimille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoskiitos! :) Täytyypäs toteuttaa lisää valaisinaiheisia juttuja näin pimeiden iltojen keskellä! :)

   Poista
 5. Ompas hauska idea! Ainakin on tunnelmallinen valo! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitti! :) Joo tuon vintagelampun ansiosta tuosta tuli kyllä super-tunnelmallinen!

   Poista
 6. Esittele ihmeessä! :) Mä tykkään kanssa hurjasti kaikista valaisimista, mutta meillä on niin pieni asunto, ettei niistä olisi mitään hyötyä, saatika tilaa mihkä laittaa :D Me käytetään niin harvoin valoa ollenkaan, kun liesituulettimen lamppu valaisee koko kämpän hyvin iltaisin... Ja tietty kynttilät! :) Sulla on kyllä niin makeita idiksiä ja esineitä, tuostahan voisi tehdä ihan yrityksen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :) Täytyypä siis esitellä kaikki mun hauskat valaisin-ideat tässä joku ilta, sekä mulla olis yks ässä hihassa myöskin valaisimiin ja niitä myyvään yritykseen liittyen! ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä