9.11.2016 | 15:26

Kahvikupillinen kaunista!

ruusu, juhlat, somisteet, arabia, myrna


Minulla on ollut jo jonkin aikaa tapana pitää kotona tuoreita leikkokukkia maljakoissa ja nyt lähiaikoina olen innostunut luomaan tuoreista kukista söpöjä asetelmia. Turhamaista ehkä, mutta nää on just niitä pieniä arjen piristyksiä!

Tällaisia asetelmia ja somistuksia on kiva väsäillä ja samalla tulee koottua vähän ideapankkia vaikkapa synttärijuhlien tai muiden kekkereiden somistamiseen!

Vitriinikaapin perukoilla on ollut jo kauan käyttämättömänä yksinäinen pari Arabian Myrnaa ja tuon kupposen ruusukuvioinnista tuo idea sitten syntyi. Vanhoista käyttämättä jääneistä kahvikupeista saakin tehtyä kivoja asetelmia kahvipöytään, tai miksei muuallekin! 

Juhlapöydässä matalat asetelmat eivät häiritse keskustelua, mutta tämä koriste ei kuitenkaan jää huomion ulkopuolelle!kristalli, ruusu, koriste, juhlat

ruusu, juhlat, somisteet, kukka-asetelmat, arabia, myrna


Hempeitä kahvihetkiä!
 ☆☆☆11 kommenttia:

 1. Vau miten upeat kuvat!<3 Kahvihetket on parasta :')

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. tosi kauniita kyllä ovat ♥ aivan ihana idea! :)

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis ja sä se vaan taas osaat;) <3

  VastaaPoista
 4. Todella kaunista! ❤ Väritkin iskee vaikka yleensä en pinkistä perusta :)

  VastaaPoista
 5. Oi, näyttää tosi kauniilta ♥ Ihana idea!

  VastaaPoista
 6. Nää siun asetelmat ja koristukset ovat aivan ihania, vitsit kun itsekin saisi aikaiseksi jotain tälläista! :) Meillä on kirjahyllyssä jotain pientä kyllä, mut nyt ei ole tullut pitkään aikaan laitettua mitään uutta huoneisiin. Tämä asetelma on niin kaunis, ihan siun näkönen! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä