12.6.2016 | 16:58

Spark of Life!


Moikka vaan kaikille!

Melkoisen ankea viikko takana, sillä meikä vietti tällä viikolla viisi päivää kuopion yliopistollisessa sairaalassa vatsavaivojeni vuoksi. En ole tänne blogin puolelle koskaan avautunut sairaudestani, sillä pari vuotta on mennyt ihan oireetta eikä sairaudestani ole ollut tietoakaan. Nyt on taas kausi, jolloin tämä elämänkumppanini Herra Crohn pitkästä aikaa muistuttelee itsestään ja nyt saan taas ravata lääkärissä ja syödä kaikenmaailman nappuloita. 

Tosiaan, sairastan erästä tulehduksellista suolistosairautta, nimeltään Crohnin Tauti. Aiheesta voisin kirjoitella enemmän tulevaisuudessa, sillä onhan se aika iso osa minua, mutta tuon tarinan kertomiseksi tarvitsen tietynlaisen mielentilan, jotta syntyy jotain järkevää tekstiä aikaiseksi. Jätämme siis aiheen vielä muhimaan!


 Niin, oli mulla muutakin asiaa tällä kerralla! Sain nimittäin hauskan idean, jonka ajattelin tulla jakamaan teille.

Löysin aivan ihastuttavan taimen kukkakaupasta ja sain siitä ajatuksen, että istutan sen vanhan myrskylyhdyn sisään. Melkoisen symbolinen juttu tähän hetkeen, vai mitä? 

Myrskylyhdyssä tuli palaa kovankin myrskyn aikaan sammumatta ja tämän lyhdyn sisällä on suojassa pieni hauras elämä. 

 Elämän kipinä.
Kyllä nää tällaiset hetket palauttaa taas mieleen niiden terveiden päivien merkityksen ja opettaa nauttimaan elämän pienistä iloista! Tästä on nyt suunta ylöspäin.

Näissä tunnelmissa, 
Aurinkoista Sunnuntaita!

Mitäs tuumailette tuosta ideasta?
12 kommenttia:

 1. Ihana tuo lyhty! ♥ Toivottavasti oireeton kausi sais taas olla pian ja pitkään edessä!

  VastaaPoista
 2. Sä se nainen aina keksit, vauu! ♥ ja tsemppiä sairauden kanssa, toivottavasti pysyy oireettomana pitkään :) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, kiitti kehuista ja tsempeistä!☆ Ainahan sitä toivoo että pysyis tauti kurissa, eiköhän se tästä..:) ♡

   Poista
 3. Tuttavapiirissäni muutama ihminen sairastaa suolistosairautta ( en muista oliko juuri tuo ) ja tiedän miten helvetillistä sen kanssa eläminen voi olla! Isot tsempit sinne ja pidän niin peukkuja, että Herra Crohn menisi nukkumaan nyt takaisin, hän ei varmastikkaan ole toivotuin vieras! Harmittaa sun puolesta, mutta onneksi olet vahva nainen <3 Ps. Ihana idea istuttaa kukka myrskylyhdyn sisälle, mistä sä oikein keksit näitä idiksiä! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jepjep, kyllä ajoittain elämä tän Herra Crohnin kanssa osaa olla helvettiä, mutta onneksi niitä pitkiä hyviä kausia on ollut suhteessa enemmän verrattuna huonoihin..:) Tää on kieltämättä vahvistanu meikäläistä ja opettanu katsomaan elämää vähän eri kantilta.. Hihii, kiitti!♡☆

   Poista
 4. Ei sitä terveyttä osaa kunnolla arvostaakaan ennen kuin oikeasti joutuu kasvokkain sen menettämisen kanssa. Kaunis lyhty ♥.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä