22.6.2016 | 10:24

Iltalenkillä

Lempeä kesäilta, auringonlaskun kultaamat maisemat, viilentyneen kesäillan tiivistämät tuoksut, yöpuulle vaipuvan luonnon hiljaisuus.. Voiko olla rentouttavampaa?

Kesäisin on niin ihana lähteä iltalenkille ja fiilistellä kaikkea mitä ympärillä tapahtuu!
 Sunnuntai-iltana tuli otettua kamera mukaan iltalenkille ja testailin samalla uutta objektiiviani.

Kuvat kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, fiilistelkää mun kanssa! Kesäilloissa on varmasti jotain taikaa!

Juhannus häämöttää ja tänä juhannuksena suunnataan mökkeilemään kaveriporukalla! Suunnitelmissa oli pitää jonkinsortin olympialaiset ja tietenkin syödä hyvin. (Meikä ajatteli paistella myös muurikkalettuja, nam!) Perus rentoa meininkiä, niinkuin minusta juhannukseen kuuluu! Monta viikonloppua onkin mennyt juostessa siellä täällä ja riehuttua pihahommissa, joten tällainen pikku breikki arkikiireistä on ihan paikallaan!

Viikon päästä sitten alkaakin minulla bändin kanssa pienoinen keikkaputki ja nyt onkin hyvä keräillä energiaa niitä varten. Toivottavasti saisin kuvailtua hieman videopätkiä meidän keikoilta, on nimittäin tosi hyviä biisejä nyt seteissä mukana!

Millaisia juhannussuunnitelmia teillä on?


Näihin kuviin ja tunnelmiin, oikein ihanaa juhannusta kaikille!

7 kommenttia:

 1. Kesäillat on vain jotain niin parhaita ja silloin voi tallustella vaikka kuinka pitkään, ihaillen luontoa :)) Ja mitä kuviin tulee, upeita sekä tunnelmaa täynnä! <3 Ihanaa juhhannusta sinne kanssa, me lähdetään tänään mökille ja ai että, tiedän että tulee niin kivaa! :P

  VastaaPoista
 2. Oijoi toi on niin tosi! Iltalenkit ovat parasta, en oo itse vielä kameraa mukaan raaskinut ottaa mutta suunnitelmissa se on ollut. Kauniita kuvia 8) Juhannussuunnitelmasi kuulostaa todella hyvältä! Mökkielämä jussina olisi täälläkin ollut haaveissa jos ei Himokselle olisi päätetty lähteä:) Hauskaa Juhannusta sinne!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania, tunnelmallisia kuvia! ♥

  VastaaPoista
 4. Wow nämä kuvat♥ Tuli entistä enemmän semmonen super hyvä kesäfiilis näistä kuvista :) Mahtavaa juhannusta sinulle!♥

  VastaaPoista
 5. Onpas kauniita kuvia, voi kun pääsisi hyppäämään noiden kuvien hetkiin ja tunnelmaan ♥ pitäisi joskus itsekin lähteä kameran kanssa vaan tallustelemaan ja kuvailemaan! Oikein ihanaa juhannusta Maria! ♥

  VastaaPoista
 6. Suomen kesä <3 Vaikka välillä harmittaa kun sataa ja muuta, mutta luonto on vaan niin kauneimmillaan. Juuri kesäillat on ihania :) Tosi onnistuneita ja kauniita kuvia oot ottanut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä