6.5.2016 | 15:57

Tervetuloa kesähuoneeseen!

Jälleen on koittanut se aika, jolloin pääsee nautiskelemaan muutamasta lisäneliöstä huushollissamme, verannalle sisustetussa kesähuoneessa!

Tämä on ehdoton suosikkipaikkani kesäisin aamukahveille, sekä paikka uppoutua hyvään kirjaan tai lehteen! Tilaa voisin kutsua paremminkin olohuoneeksi ulkona, sillä pihamaalta kantautuvat äänet ja tuoksut ovat läsnä tässä olohuoneessa. On ihanaa seurata pihapuissa kiipeileviä oravia ja laulavia lintuja verannan 50 -luvulla tehtyjen ikkunalasien läpi, eikä edes sade tai tuulinen sää haittaa tuota hetkeä!

Pidemmittä puheitta, saatte tekin nauttia palasen kesähuoneestani!

Enjoy!

Sohva on kyhätty vanhoista trukkilavoista ja pehmusteena toimii vanha joustinpatja. Tuo sohva kutsuu laiskottelemaan kuumana kesäpäivänä ja onpa siihen muuten hyvä vaikka torkahtaa hetkeksi! 

Vielä hämärinä kevätiltoina, sekä pimenevinä syysiltoina on ihanaa tunnelmoida kynttilänvalossa teekupposen äärellä.Tässä on mun laiskanlinnani kesäisin!

Viihtyisittekö te tällaisessa kesähuoneessa?

Rentouttavaa viikonloppua!
12 kommenttia:

 1. Ihanan valoisa. Tykkään älyttömän paljo♥

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana, todellakin viihtyisin! ♥ Mun pitäis ostaa meidän parvekkeelle sohva että pääsis sinne löhöilee, mutta mistään ei tunnu löytyvän mieleistä. Tai no, yksi löytyi mutta siinä oli divaani väärällä puolella eikä sitä ollut mahdollista saada toispuoleiseksi... alkaa näyttää siltä että pitää tyytyä johonkin ihan ok sohvaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Sun täytyy rakennella mieleinen sohva teidän partsille..;) Toivottavasti joku kiva löytyis!☆

   Poista
 3. Iiiiiiihana huone! :) Viihtyisin ehdottomasti! Mä olen aina katsellut noita lavakyhäelmiä sillä silmällä ja joka kerta ne ovat olleet enemmän kuin sievät muiden tekemälä, itsekin haluaisin toteuttaa jotain sellaista, mutta eipä taida olla tilaa tehdä ytään mitään :( Partsi kyllä kaipaisi pientä pöytää, mutta eipä taida niin pieniä lavoja olla... Voi kun saisi itsekin tuon parevekkeen pikapikaa kuosiin, että siellä voisi viettää entistä enempi aikaa :) Mukavaa viikonloppua ja aurinkoista keliä teillekin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iiih, kiitti!☆♡ Noita lavojahan on puolet pienemmässä koossa olemassa, joten sellainen saattas mahtuakin! Toinen vaihtoehto on vanhat sähköjohtokelat, googlesta löytyy kivoja vinkkejä..;) ☆

   Poista
 4. Mä niin rakastan tätä huonetta ja sä niin tiedät sen! Olisipa mukava päästä tänäkin kesänä tuonne istuskelemaan ja höpöttelemään ihanien tyttösten kanssa ♥ ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mie taidan tietää, kiitti! :) ♡ Täytyy tuumailla jos pitäis jotkut kekkerit taasen alkukesästä..;)

   Poista
 5. Eiiih, upea! Ja voin vaan kuvitella miten ihanaa tuolla on viettää aikaa ja vain köllötellä kaikessa rauhassa<3 Saanhan tulla kylään teille pliiiiiiiiis :D Mä niin haaveilen kanssa jostain tälläisestä ja olen pitkään jo suunnitellut jonkun katoksen tai lasitetun huoneen tekemistä terassille, vielä pitäisi saada mieheltä suostumus kun tässä kuitenkin yhdessä asutaan haha :D Mutta olishan siellä niin kiva olla ja vielä kun laittaisi lämpölamput niin terassikausi pitenisi huomasti! Ps. Ensimmäinen kerta kun blogissa missä näkyy lehti niin ei ole perus Cosmo tai Elle esillä vaan ihan erilainen eli pisteet siitä :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti!♡ Hihii, tervetuloa!☆ :) Lasitetut terassit on kyllä ihania paikkoja kesäfiilistelyille vaikka vähän huonommallakin säällä!☆ Sun täytyy se mies puhua ympäri! ;D Hei hauskaa että huomasit ton lehden, en oo pitkään aikaan tilannut cosmoa, kun menaisissa on mielestäni monipuolisempi sisältö ja se vieläpä ilmestyy useammin! :)

   Poista
 6. Siis wau miten kivalta näyttää! kyllä tuolla kelpais istuskella kaikki kesäpäivät läpeensä lukien vaikka jotain hyvää kirjaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Kiva kuulla, tää on kyllä omiaan vaikkapa just uppoutua hyvään kirjaan!☆

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä