3.5.2016 | 10:00

DIY: Pientä pintaremonttia

No jess! Nyt se on viimein valmis, eli siis keskikerroksen vessan pintaremontti, jonka piti sisältää vain ihan pieniä muutoksia ja päivitystä, mutta se venähti muutaman kuukauden mittaiseksi remonttiherkutteluksi ja ideatulva meinasikin jo karata käsistä!

Remontilla ei onneksi ollut kiire, sillä meidän huushollissa on yhteensä kolme vessaa ja tuota projektia saikin nimenomaan herkutella ja tehdä ihan kaikessa rauhassa - välillä projekti ei kiinnostanut ollenkaan ja välillä taas jokunen viikonloppu kului pelkästään remonttipuuhissa! Niin ja tosiaan toteutin kaiken aivan omin käsin, lukuunottamatta vesiputket hanalle, jotka putkimies kävi tekemässä. Edes puolisoni ei saanut osallistua, muuten kuin purkuhommissa auttamalla ja pari laattariviä asentamalla seinään! Hahaa!

Paljon tuli opittua uutta, sillä en ole esimerkiksi koskaan ennen laatoittanut seinää, mutta isukkini näytti pari kierrosta miten homma tapahtuu ja sitten olikin minun vuoroni jatkaa! Tekemällä oppii!


Tässäpä siis lähtötilanne!


Vessa oli remontoitu viimeksi vuonna -97 ja olihan se sen näköinenkin - olikin jo aika päivittää se tälle vuosituhannelle! Tumma paneeli todella pienessä tilassa kutistaa sitä entisestään, joten se oli yksi asia joka kaipasi kiperästi muutosta!

No miltäs siellä huussissa nyt oikein näyttää?
Lakatut tammipaneelit saivat pintaansa valkoisen maalin ja Kodin Terrasta löytyi edullisesti kahdenvärisiä kaakeleita. Vanha kelopuulankku on pyörinyt varastossa vuosikaudet ja nyt se viimein löysi edustavan paikan ja on kuin piste iin päälle tuossa kokonaisuudessa. 

Ikeasta löytyi perus fasettihiottu peili ja siihen teetätin upeat kehykset paikallisessa kehystystöitä tekevässä firmassa, Aritea Oy:ssa. Lasimalja-allas löytyi myös Kodin Terrasta ja on Granan mallistoa, hana on Oraksen.


Kyhäilin vielä pienen kelopuuhyllyn koristamaan seinää ja mielestäni se massiivisuudellaan sopii tähän kokonaisuuteen myös kivasti!
Oveen oli tarkoitus laittaa jonkinlainen sisustustarra kaunokirjaimin, mutta sainkin sitten inspiraation, otin siveltimen käteen ja maalasin tekstin itse!


 Lopputuloksesta tuli mielestäni onnistunut ja tyylikäs, olen erittäin tyytyväinen! Oli oikeastaan hyvä tehdä tuo projekti kaikessa rauhassa, kun pystyi suunnittelemaan kaikki pienet yksityiskohdat loppuun saakka ja toteutuksestakin tuli viimeistellyn näköinen.

Mielessäni oli alusta saakka tämän tyylinen visio, mutta en olisi millään voinut uskoa että osaisin toteuttaa sen näin hyvin!

On varmaan kysymättäkin selvää, että oliko muutos paikallaan, mutta mitäs tuumailette mun remppaprojektista?


8 kommenttia:

 1. Siis ei tavaton kuinka upea muutos!! Sinä nainen oot niin kätevä käsistäsi ♥ ääh, ihailen tuota peiliä tuossa vessassa, niin kaunis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Viivi!!☆ Joo tuosta tuli kyllä upea, ja suht edullisesti, kun peili ilman kehyksiä tuli ikeasta ja kehykset tosiaan teetätettynä liikkeessä..:) Samaan hintaan ei olis saanut noin isoo ja nättiä peiliä! :D

   Poista
 2. Tajuttoman upea lopputulos! :) Tykkään hirmuisesti siitä, kuinka kylppärissä leikitellään eri puuelementeillä ja kaakelilla, tuo valkoinen puuseinä ja tumma kaakeli sopivat yhteen kuin kaoottisen toimiva pariskunta, hah! :D Maalaisromanttiset loppusilaukset ja koriste-esineet tuovat tietenkin vielä oman lämpimän lisän lopputulokseen! :) Mietin hetken, että tuonne olisi sopinut myös vähän väriä, mutta luonnonpuu itse asiassa tuo just sitä tuohon mukaan hyvin. Vielä kerran, mahtava transformaatio! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kommentti, kiitos!☆ Joo no värit oli itsellänikin mielessä ja niitähän saa tuonne sit lisättyä pyyhkeillä ja kynttilöillä yms., niin ja kun meillähän tuo sisustus vaihtuu koko ajan! :,D Kiva että lopputulos miellytti silmää! :)

   Poista
 3. Mä en kestä.. UPEA <3 Ja hemmetti, asuttaispa lähempänä niin voitais yhdessä remontoida vuorotellen kummankin kämppää.. nimittäin mä rakastan sitä remppaamista ylikaiken! :D Tykkään niin kun saa ideoiden vaan antaa virrata ja tehdä itse. Se on vaa mun juttu ja vaikka osaan tehdä lähestulkoon kaiken itse mitä pienemmässä tai isommassa remontissa pitää tehdä niin olen ajatellut, että pitäisköhän sitä yrittää mennä johonkin remppamies kouluun ja tehdä siitä itselleen uusi ammatti.. jos sellaista koulua edes on haha :D Pointtina, upea lopputulos ja on ihana törmätä naiseen, joka myös tykkää väkertää ja remontoida <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, no älä!☆ Mieti millanen sisustuskaksikko myö oltas kun päästäis porukalla suunnittelemaan! :D Mun mielestä jonkun sortin sisustusartesaanin kurssi on olemassa ja tietty jotain talotekniikan pikkukursseja mun mielestä pystyy alalle käymään aikuisopistossa..:) Välillä oon tiiätkö itekii miettiny raksalle alan vaihtoo, kun se vaan on niin kivaa! :D Ihan mahtava kommentti, kiitos ihana!♡

   Poista
 4. Siis aivan mielettömän upea muutos ♥ Kyllä nyt kelpaa huussissa käydä ;) Mun suosikki on ehdottomasti tuo kelohonkataso, ihana ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!♡ No kyllä nyt tosiaan kelpaa! :) Joo tuo kelopuu on myös mun lempparielementtejä tossa huussissa..:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä