9.2.2016 | 05:39

OOTD: Cozy knits & Colours!

Moikka!

Edellisessä postauksessa oli pikku teaseri tämän postauksen sisällöstä ja tänään ajattelin
 esitellä tämänhetken lemppariasuni, joka on ollut päälläni lähes joka päivä! Samalla tuleekin esiteltyä uudet popot, jotka bongailin joulunjälkeisistä aleista.

Kuvauspaikka löytyi aivan sattumalta, kun Jasminan kanssa käytiin kuvailemassa noin viikko sitten ja nuo värikkäät craffitit sopi kivasti tämän asun kanssa! (Pari törkyjuttua piti kyllä photoshoppailla kuvista pois, haha! )

Tässäpä siis tän hetken kotoisin asuni!Beanie - Superdry
Scarf - Pieces
Long knit - 2nd hand
Pants - Nelly
Bag - Guess
Shoes - MustangTosiaan nämä kengät minun piti tulla esittelemään teille! Jälleen kerran retkahdin Mustangin popoihin, jotka olivat joulun jälkeen alennusmyynneissä. 
Nämä on minulle jo kolmannet Mustangit ja aikaisempien ostosteni perusteella olen saanut merkistä laadukkaan ja kestävän mielikuvan! Ekat Mustangini ovat jo olleet ainakin seitsemän vuotta käytössä ja vieläkin hyvässä kunnossa!
Tässä asussa kyllä yhdistyy tämän hetken lempparivaatekappaleeni ja asusteeni!
☆☆☆

Mitäs tuumailette lookista ja kuinka monella muulla on kokemuksia Mustangin popoista?

Mukavaa viikonalkua murut!
4 kommenttia:

  1. Vitsi mullekin kelpais toi kuvauspaikka! Mä kun haen myös vähän erikoisia paikkoja, joku värikäs seinämä on täälläkin ollut etsinnöissä nimittäin 8) Look on aivan mahtava kengistä puhumattakaan. Molemmat niin sun tyylistä! Kivaa viikonalkua sinnekin, nähdään myöhemmin tänään;) ♥

    VastaaPoista
  2. Ihana asu ja tosi kiva kuvauspaikka, kelpaisi koska vaan :)

    VastaaPoista
  3. oij ihana kyllä tämä asu!♡ tässä niin kivasti väriä esillä, ihan sun tyylinen! :) ja upeen kuvauspaikan ootte löytänyt, tosi makee tuo seinä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä