6.1.2016 | 18:13

Loppiainen

Moikka ja hyvää loppiaispäivää!

Kuusentuoksu, joulutunnelma, kimmeltävät koristeet... Niin pieni hetki vuodessa nauttia näistä asioista, mutta juuri sen takia joulu on niin spesiaalia aikaa!

On ollut ihana nauttia joulufiiliksestä ja aidon joulukuusen tuoksusta pyhien ajan ja nyt loppiaisena ajattelin kunnioittaa perinteitä ja riisua kodin joulukoristeista ja alkaa odottelemaan kevättä ja aurinkoisia päiviä.

Tänään olikin ihanan aurinkoinen päivä ja kunnon paukkupakkanen, tosin tuosta säästä tuli nautiskeltua sisältä käsin, kun ulkona ei tarennut olla kovin kauaa! Sen sijaan innostuin kuvailemaan vielä viimeiset joulutunnelmat kodistani.

Näissä tunnelmissa,
Aurinkoista loppuviikkoa!

8 kommenttia:

 1. Onpas näyttänyt niin kauniilta joulun alla kotisi ♥ Täälläkin on perinteenä Loppiaisena siivoilla joulu kotoa pois, tänä vuonna tosin olin töissä joten keräsin kaikki muutamaa päivää ennen:) ihanaa loppuviikkoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww kiitti! :) Kyllähän nuo jo joutaa loppiaisena siivoilla, aikansa kutakin..;) Ensi jouluna sitten taas uudella innolla koristamaan kotia joulutunnelmiin!

   Poista
 2. Onpa ollut kaunista! :) Joulukortit pistin jo tovi sitten piiloon, mutta muutama pikkutonttu ja adventtikynttilät odottavat edelleen että keksin niiden tilalle jotain muuta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Juu minullakin oli jo uudet visiot mielessä joulukoristeiden tilalle, joten koristeet saivat väistyä niiden tieltä..:D

   Poista
 3. Ihanan näköistä <3 Meillä lähti loppiaisena kaikki koristeet ja jouluvalot takaisin kaappeihin odottamaan seuraavaa joulua. Olen jotenkin helpottunut, että ne on nyt siellä kaapissa :D Vaikka joulusta tykkäänkin niin koti tuntuu paljon siistimmältä ilman kaikkia jouluhärpäkkeitä :) Ps. Meillä on olohuoneessa melkein samanlainen pystyraita tapetti, mitä noissa kuvissa. Hieman vain paksummalla raidalla..tai en mä tiedä onko paksumpi, koska kuvat saattaa hämätä haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Hahaa, hauskaa että teillä on samanlainen tapetti olkkarissa! :D

   Poista
 4. Ihana koti sulla on :) meikäläinen sanoi heipat joulukoristeille Uutena vuotena

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä