5.9.2015 | 13:13

Moottoripyöräpäiväkirja, Osa: 4!

Moikka taas ja leppoisaa lauantaipäivää!

Lupailin teille tällä viikolla kahden postauksen verran pärräpäiväkirjaa ja ajattelin nyt kertoa viikon takaisista sunnuntaiajeluista Heinäveden suuntaan!Viikko sitten sunnuntaina ihastelin upeaa säätä ja hiljaa mielessäni ajattelin, että olisipa loistava sää lähteä taas ulkoiluttamaan prätkää! En kauaa ehtinyt muhia ajatusta mielessäni, kun iskä soittaa ja houkuttelee prätkälenkille.. Noh, eipä meikäläistä tarvinnut kauaa houkutella!

Lähdettiin ajamaan Heinäveden suuntaan ja päätettiin pysähtyä kahville Lintulan luostariin! Enpä ollut ikinä ennen vieraillut tuolla luostarissa ja tämä oli todellakin vaihtelua perinteisille huoltoasemapysähdyksille!

Haltioituneena ihastelin kauniita isututuksia ja luostarimiljöötä! Olipa muuten todella rauhoittava tunnelma!


Lintulassa kahvit juotuamme lähdettiin ajelemaan samaa reittiä takaisin päin ja pysähdyttiin kotimatkalla Varistaipaleen Kanavalla ihastelemaan maisemia ja fiilistelemään upeaa säätä!


Oli kyllä tosiaan aivan loistava sää moottoripyöräilyyn ja tuon reissun jälkeen oli melkoisen rentoutunut olo! Useimmiten rankan työviikon jälkeen kaipaakin tuota fiilistä ja onneksi on olemassa sellainen harrastus, jolla tuon fiiliksen saa aikaan!

Moottoripyöräily ei ole meikäläiselle vain ja ainoastaan ajamista, vaan yleisvaltaisesti rentouttavaa omaa aikaa, nautiskelua, sekä elämistä hetkessä - juuri tässä ja nyt.. Ajoreissuihin kun vielä yhdistelee ennennäkemättömiä paikkoja ja uusia elämyksiä, sekä henkeäsalpaavia maisemia - voiko parempaa harrastusta ollakkaan?

Tämän kesän ajokelit alkavat olla jo hyvää vauhtia ohi, mutta täytyy nautiskella niistä viimeisistä keleistä täysillä! Illat hämärtyvät ja viilenevät nopeasti, joten enää ei kovin pitkiä reissuja viitsi tehdä, ellei sitten toppaa itseään aivan Michelin -ukoksi!
Haha!

Toivottavasti kelejä nyt syksylläkin olisi vielä, jotta saisin lisää pärräpäiväkirjamatskua teille jaettavaksi!

Hyviä ajokelejä odotellessa, 
Mukavaa syyskuun alkua kaikille!


 (Karsee ilme, mutta menkööt nyt tämän kerran! :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä