29.9.2015 | 12:55

Irtiotto arjesta!

Moikka ihanat!

Viikonloppu vierähti nopeasti ihanissa Lapin maisemissa Rovaniemellä! Reissu oli todella rentouttava - ehkäpä liiankin rentouttava, kun tulin sitten heti perään kipeäksi ja täällä sitä nyt ollaan maattu pari päivää kuumeessa kotona! Ulkona olis tällähetkellä aivan loistava sää vaikka lenkkeillä, mutta nyt on oltava ihan rauhassa kun eilen oli huimat 39 astetta kuumetta.. Mee don't like..

Lauantaina käytiin vähän luontoretkeilemässä ja voisinkin jakaa teille hieman tunnelmia tuosta reissusta kuvien muodossa!

Olkaapa hyvät!

  Kyllä vaan syksyisessä luonnossa liikkuminen rentouttaa mieltä kummasti ja lauantaille sattuikin aivan loistava sää ulkoiluun!

Muutenkin tuo koko reissu pohjoiseen oli oikein onnistunut; shoppailua, leffaa, hyvää ruokaa ja kuulumisien vaihtamista pitkästä aikaa hyvän ystävän kanssa! Näitä tällaisia reissuja täytyisi heittää useamminkin!

Taitaa vielä kuume tehdä tepposiaan, kun ei tahdo tekstiä irrota juuri tällä hetkellä, joten taidanpa seuraavaksi keitellä kupin teetä ja heittäytyä sohvan nurkkaan lepäilemään ja parantelemaan oloa!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!


 Nam, Vaahtokarkkeja!

5 kommenttia:

  1. Lappi näyttää ihanalle, sinne täytyis kyllä suunnata :) Tällä hetkellä pohjoisin vierailuni on yltänyt Raaheen, ei siis järin pohjoiseen :D

    VastaaPoista
  2. Upeita maisemia ja vitsit mä haluan tuonne kanssa! Ja nimenomaan, luonnossa liikkuminen oikeasti rentouttaa mieltä :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä