16.7.2015 | 12:00

Positiivista itsetutkiskelua..

"Happiness is not a destination - it's a way of life!"

Kuten jo aiemminkin täällä blogissa taisin mainita, tuo edellämainittu lausahdus toimii täydellisesti mottona elämääni! Voisin tässä hieman avata sanaista arkkuani jälleen ja kertoa, mitä positiivisuus ja iloinen elämänasenne minulle merkitsee ja kuinka paljon tuo ominaisuus on minua auttanut.
☆☆☆Positiivisuus ja iloinen elämänasenne on persoonallisuuteni suurimpia vahvuuksia, jonka avulla moni kriisi on tullut selätettyä!
Juuri nyt pinnan alla kuohuu ja parhaillaan jylläävät suuret elämänmuutokset ovat kuluttaneet aivan urakalla meikäläisen henkisiä voimavaroja - Välillä on sellainen tunne, että on aivan loppu.

Juuri tässä tilanteessa ja hetkessä tuo positiivinen elämänasenne pitää minut pystyssä ja auttaa uskomaan parempaan huomiseen!Vaikka juuri nyt elän melko epätoivoisia aikoja ja tällä hetkellä elämässäni asiat eivät mene aivan putkeen, ammennan suuresti energiaa läheisteni kokemasta onnesta ja ilon hetkistä. 

Toisten onni ei ole minulta pois - pikemminkin päinvastoin!

Pidän tätä ominaisuutta jonkinlaisena lahjana ja olen kiitollinen siitä, että voin eläytyä läheisteni kokemaan onneen!

Ajattelutapaani on koko elämäni ajan kuulunut nostaa asioiden hyvät puolet esille, ennemmin kuin ajatella niitä huonoja puolia. Viimeaikoina olen kuitenkin kokenut paljon negatiivisia tunteita, jotka näin peruspositiivisesta ihmisestä tuntuu aivan kamalalta ja oudolta. Jollakin tapaa siinä märehtiessäni kurjuutta ja alakuloa aloin taas arvostamaan positiivista puolta itsessäni vielä enemmän - Onneksi!

Vaikka usein tulee mietiskeltyä menneitä ja mitä olisi voinut tehdä toisin, en kuitenkaan kadu päätöksiäni tai tekojani, sillä luulen että kaikella on tarkoituksensa.


Positiivisuus on elämäni aikana auttanut etenemään monista vaikeista tilanteista, sekä luulen ja toivon, että olen omalla positiivisuudellani auttanut myös muita ajattelemaan asioiden hyviä puolia.

Negatiivisissa ajatuksissa rypeminen ei tee kenellekään hyvää!Siinäpä teille taas hieman aivoituksiani!
Mitäpä piditte?


On ollut taas melkoista huisketta tässä arjen keskellä, mutta vielä kun ensi viikon jaksaa painaa töissä, niin kauan odotettu ja kovalla työllä ansaittu kesäloma koittaa!
☆Jes!☆
Suunnitelmia kesälomalle onkin jo kertynyt melkoinen lista, mutta pääasiassa koitan keskittyä rentoutumiseen!

Jokos teillä on kesälomat lusittu?
☆☆☆

Koleasta säästä ja sateista huolimatta, positiivista loppuviikkoa kaikille!

♡♡♡8 kommenttia:

 1. Kiva että jaksat eteenpäin vaikka rankkaa onkin! Ja tuolla sun elämänasenteella selviät kyllä mistä vaan ♥ ihania kuvia tässä :)

  VastaaPoista
 2. Pidin niin paljon tästä kirjoituksesta! <3 Positiivisella asenteella pääsee pitkälle ja se ainakin minulla on helpottanut kummasti elämää. Positiivisten ihmisten lähellä on myös hyvä olla ja silloin kuin menee itselleen vähän kurjemmin niin heiltä saa voimaa. Ja pakko vielä sanoa, ihana Kuma!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kyllä vaan positiivisuudesta on apua monessa tilanteessa! :) Kumalta terkkuja..;)

   Poista
 3. Paljon tsemppiä sinne! ♥ Positiivinen asenne auttaa kyllä pitkälle, siitä kannattaa pitää kiinni vaikka kaikki ei aina menekään niin kuin on toivonut tai suunnitellut :) Tykkään sun blogista valtavasti :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jensku! <3 Ihana kuulla näin ihanaa palautetta..:)

   Poista
 4. Ihana kirjoitus ja täyttä asiaa puhut! Nostan hattua tuolle asenteelle, sillä se on jotain mitä minä vasta opettelen, eikä muuten ole ihan helppo nakki. Mutta palkitsevaa on, kun pikkuhiljaa huomaa oppivansa katsomaan asioita uudella tavalla. Kyllä sinusta huokuu elämänilo ihan jo tämän bloginkin kautta, ja kuten Clivia tuossa jo sanoikin, sellaisista ihmisistä saa voimaa :)

  Halauksia ja kovasti tsemppiä sinulle Maria!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla kannustavista sanoistasi! <3 Mukava kuulla että elämäniloinen asenne välittyy sinne ruudun toisellekin puolelle..:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä