7.6.2015 | 00:30

Moottoripyöräpäiväkirja: Osa 2!

Moikka!
Pitkästä aikaa pääsen päivittelemään tätä pärräpäiväkirjaani, kun muistin tänään pakkailla kameran mukaan reppuun lähtiessäni kruisailemaan! Kevään aikana mittariin on kertynyt jo vajaat 900km, joten onhan tuo aikakin vähän päivitellä moottoripyöräkuulumisia! (Hiukan myöhäiseksi jäi tämä postauksen kirjoittaminen, kun kello on jo yli puolenyön, mutta tässäpä pikaiset kuulumiset!)
Surinaa Sussuille, Pärinää Pojille -moottoripyörätapahtuma @Leppävirta&Sorsakoski.

Tänään aamulla oli lempeän aurinkoinen sää ja nautiskelin heräilevästä luonnosta ja sen tuoksusta ajellessani pitkin mutkaisia kyläteitä! Voisko paremmin aamua aloittaa? Koko päivä menikin tehokkaasti moottoripyörän selässä ja kierrellessä kylänpitäjien pikku tapahtumia, jotka oli suunnattu erityisesti meille kahvankääntäjille!

Starttasin prätkän jo yhdeksän aikaan aamusta ja otin suunnan kohti Sorsakosken vanhaa Hackmannin tehdasaluetta, jossa oli esillä vanhaa kalustoa moottoripyöristä traktoreihin, sekä alueella oli myös rompetori. Rompetorilla oli myynnissä vanhaa tavaraa ja monia aarteita olisi tarttunut mielin määrin meikäläisenkin matkaan, mutta pärrässä nuo tavarankuljetustilat on heman rajalliset!Moni muukin motoristi oli lähtenyt liikenteeseen ja tapahtuma-alueen alkuun oli järjestetty pärräparkki, johon jo kymmenen aikoihin oli kerääntynyt suuri määrä moottoripyöriä! Ylvään näköinen rivi toistaan makeampia kulkupelejä!


Rompetorilla törmäsin mielenkiintoiseen korupajaan, Kahvelikoru, jonka korut ovat valmistettu vanhoista Hackmannin ruokailuvälineistä. Aivan mahtavan nerokas idea ja valtavan kauniita koruja! Itsekin vanhan tavaran tuunailijana arvostan tämänkaltaisia oivalluksia!
Puolenpäivän aikaan suuntasin Oravikosken Hanx -tehtaanmyymälään, jossa oli motoristeille järjestetty kahvitilaisuus ja taustamusiikkia siellä oli soittamassa Halavatun Papat. Letkeä meininki ja Pappoja kuunnellessa ei voinut olla hymyilemättä kappaleiden huvittaville lyriikoille!Kahvit juotuani otin suunnaksi Leppävirran unnukanrannan, jossa oli Blues Picnic ja iltapäivä meni rattoisasti kuunnellen hyvää musiikkia upeissa järvimaisemissa! Päivän huipennuksena oli moottoripyöräparaati, joka starttasi Unnukanrannasta ja siihen osallistui varmasti yli sata pyörää! Oli komean näköinen letka, johon toki itsekin liityin jatkoksi.

Kerrassaan mukava ja rentouttava päivä takana ja nyt voikin hyvillä mielin käydä unten maille!

Palaillaan taas moottoripyöräkuulumisien merkeissä, pärräpäiväkirjan seuraavassa osassa!
☆☆☆


2 kommenttia:

  1. Vitsi että näyttää ja kuulostaa kivalle! :)

    VastaaPoista
  2. Näitä on kyllä kiva lukea! Näyttää niin älyttömän kivalle, eikä vaan näytä nimittäin myös kuulostaa. Ihana olis päästä ajelemaan, voi kun tuolla minun miekkosella olis kortti ja prätkä:D Että mä nauttisin jos sen kanssa pääsis lähtemään tien päälle aina ajelemaan!:3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä