29.5.2015 | 18:43

The wind of change..

Wau, kylläpä tämä kevät on mennyt hujauksessa!
Tosiaan - ensi viikolla sitä eletäänkin jo kesäkuussa!
 
Täällä on saatu koko viikon nautiskella aurinkoisesta säästä ja se onkin virittänyt mielen aivan kesäfiilikselle.. On ollut ihanaa herätä aamun ensimmäisiin auringonsäteisiin ja näin iltavuoroviikolla on voinut nautiskella niiden kiireettömyydestä! 

Tämä kevät on ollut täynnä kaikenlaista tekemistä, mutta samalla on myös ehtinyt pohdiskella elämän syntyjä syviä..

Tunnen, että muutoksen tuulet puhaltaa!
 
 
Eilen oli mukava aloitus päivälle, kun Jasmina tuli käymään ja suunnattiin kaupungille kuvailemaan, sekä herkuttelemaan jätskillä ja siinä samalla syvennyttiin juttelemaan melko syvällisiä asioita! Välillä tuollaiset syvälliset juttutuokiot tulevat todella tarpeen!
 
Olen viimeaikoina pitänyt syvällisiä juttutuokioita myös itseni kanssa ja tämä kevät onkin ollut minulle melkoista itsetutkiskelun ja pohdiskelun aikaa. Olen alkanut pikkuhiljaa tutustumaan itseeni paremmin ja siihen, mitä oikeasti haluan elämäni pitävän sisällään ja mikä todella tekee minut onnelliseksi..  Viime vuosi piti sisällään kaksi melko suurta tragediaa ja samalla ne pistivät tutkiskelemaan elämää hieman pintaa syvemmältä. Jollakin tapaa näitä asioita pohdiskellessa keskittyi myös kuuntelemaan omaa sydäntään ja tunnen että tuo pohdiskelu on samalla kasvattanut minua ihmisenä.

Lähes koko tähänastisen elämäni ajan olen koittanut miellyttää muita, jättäen oman edun ja tarpeet toissijaiseksi. Olen ollut altis ulkoisille vaikutteille ja muiden mielipiteet ovat vaikuttaneet elämääni suuresti. 

Tähän asti tuo elämäntyyli on ollut ihan ok, mutta tämä kevät on saanut minut aukaisemaan silmiäni ja pistänyt miettimään; onko tämä oikeasti sitä, mitä olen elämältäni aina toivonut?

Tämä kevät on tuonut minulle rohkeutta ottaa uusia askeleita elämässä!


Takki/VeroModa
Leoparditoppi/ONLY
Housut/Pieces
Kiilakorkokengät/Iron Fist
Sunglasses/Glitter On ollut avartavaa syventyä pohdiskelemaan omaa arvomaailmaa ja huomata, kuinka itse on koittanut vaimentaa tuota sisäistä ääntä vain miellyttääkseen muita ja saadakseen hyväksyntää. Koen suurta helpotusta vihdoin, kun olen ymmärtänyt alkaa pitää kiinni omista arvoistani ja periaatteistani. Välillä tämän prosessin läpikäyminen on ollut rankkaa, mutta jollakin tavalla olen saanut tästä myös valtavasti voimaa ja rohkeutta!

Minulla on vahva tunne siitä, että tulevaisuudessa saan paljon enemmän elämästäni irti, kunhan muistan pitää kiinni noista periaatteista!

Tämä kevät on ollut minulle suurta muutoksen aikaa ja suuria muutoksia on vielä edessäpäin, mutta tulevaisuuden haasteet otan tästedes vastaan rohkeudella ja kuunnellen omaa sydäntäni!

Tärkeintä on olla vahva.


 Huh, tulipa syvällistä tekstiä tälläkertaa!

 Mitä nämä ajatukset sai teidän mielessänne liikkumaan ja lukisitteko mielellänne minulta lisää tällaista syvällistä pohdintaa?

Aurinkoista loppuviikkoa kaikille!
 

11 kommenttia:

 1. Olen käynyt muuta vuosi sitten paljon samanlaista pohdintaa pääni sisällä ja hetkeäkään en ole katunut sitä kun aloin kuunnella omaa sisäistä ääntäni enemmän ja tekemään asioita sen mukaan. Mielestäni tälläiset syvällisemmät tekstit ovat mukavaa luettavaa, mitä lukisin sulta mieluusti lisää jatkossakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että joku muukin on painiskellut samojen asioiden parissa! :) Kiitos ihanasta kommentista!♡

   Poista
 2. Tälläsiä postauksia lisää! <3 ooj mikä kaunokainen siellä, ihan huippuasu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitti!♡ :) Kiva kuulla, että syvällisemmätkin tarinat kiinnostaa! :)

   Poista
 3. Tämä oli tosi hyvä postaus, lisää syvällisiä!:) ja tuo asu<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti ihanasta kommentista, Taru! :)♡ Ehkäpä tätä syvällistä pohdintaa voisi tullakin tänne jatkossa lisää, sillä on melko helpottavaa kirjoittaa ajatuksiaan ylös! :)

   Poista
 4. Näistä kuvista tuli tosi upeita! Kaunis olet ja sinusta on tullut nykyisin poseraamisen luonnonlahjakkuus! <3 Tätä tekstiä oli tosi mielenkiintoista lukea ja hyvin olet pukenut ajatukset sanoiksi, vau. Muutokset tulee varmasti tekemään hyvää sinulle ja se on tärkeää tiedostaa, että mitkä asiat tekee onnelliseksi ja mitä haluaa elämältä ja mennä rohkeasti niitä kohden :) Ja niiinkuin asioista puhuttiinkin<3 Sen muutoksen mitä olet käynyt pääsi sisällä huomaa kyllä ulospäinkin :)
  Mukava oli lukea väliin tällainen postaus sinulta!! Ihana olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja tuesta mitä oot tähän asti antanut!♡ Voi että, mieletöntä jos tää henkinen edistyminen on alkanut näkyä ulospäin! :) Ei ole ollut helppo prosessi, mutta on palkitsevaa, kun se on saanut jotain merkittävää aikaan! Kiva kuulla, että aivoituksiani vois kuunnella jatkossakin! :)

   Poista
 5. Vau mitä kuvia, vitsi että olet kaunis! :) Kyllä näitä syvällisempiä tekstejä lukisi mielellään enemmänkin. Hyvin samanlaisia juttuja tässä on tullut pohdittua itsekin. Omia syvälle juurtuneita ajatusmallejaan on joskus vaikeaa lähteä muuttamaan, tai ainakaan se prosessi ei tapahdu hetkessä. Ihana kuulla, että sinä olet saanut lisää voimaa ja rohkeutta :)

  Mukavaa sunnuntaipäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana Salla!♡ Omaan itseensä tutustuminen on välillä ihan hyväkin juttu.. Se on yks askel kohti onnellisempaa tulevaisuutta..:)☆

   Poista
 6. Kaunis olet <3 Pohdiskelevia tekstejä on ihana lukea, tulee itsellekin paljon ajatuksia näin heti aamusta ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä