7.5.2015 | 22:57

Moottoripyöräpäiväkirja 2015: Osa 1


Ajattelin pitää tämän blogini ajantasalla moottoripyöräkuulumisistani ja tällainen päiväkirja on oiva tapa laittaa ylös kuulumiset lempiharrastukseni parissa! Syksyllä onkin sitten mukavaa lueskella ja muistella, missä kaikkialla sitä on kesän aikaan tullut rällättyä!

Hypätkää kyytiin, tästä se alkaa!
Ajokausi 2015!
☆☆☆

Kevät on meille motoristeille kuumeisinta aikaa ja se pahin polte alkaa siitä, kun kevätaurinko lämmittää ja asfaltti alkaa pilkistää lumen alta! Minulla on ollut jo useamman kuukauden ajan kova kuume päästä pyörän selkään ja vihdoin tuo pitkä odotus on ohi!

Tänään kävin hakemassa pikku Sussun moottoripyörätalleilta kotipihaan pitkän talven jälkeen! Kylläpä mieltä lämmitti käynnistää tuo rakas kulkine pitkästä aikaa ja täytyykin olla ylpeä, kun Sussu hörähti iloisesti tulille aivan ensimmäisellä yrittämällä! (Se kun ei tahdo joka kevät olla itsestäänselvyys, kyseessä kun on melkoinen neiti-pyörä, joka välillä tahtoo kiukutella ;) )

 Kyllä vaan raskaan työviikon paineet karisivat saman tien hartioilta ja mielestä, kun tänään pääsi vihdoin pyörän selkään ja ajelulle!
 Aivan mahtava fiilis!
☆☆☆


Kuva syksyn viimeiseltä reissulta.
Moottoripyöräily on meikäläiselle kuin jonkinmoista terapiaa! Pyörän selkään noustessa unohtuu kaikki huolet ja työasiat mielestä ja sitä vaan keskittyy vapauden tunteeseen ja vauhdin hurmaan! On myös ihanaa, kun kesäisen luonnon tuoksut tulvii kypärän sisään ja luonnon muovaamista maisemistakin nauttii aivan uudella tavalla pyörän selästä käsin!
Todella monipuolinen ja antoisa harrastus, sekä varsinaista sielunhoitoa!

 Nyt voisin virallisesti todeta, että kesä on koittanut!
☆☆☆


Nyt toukokuussa on jo paljon moottoripyörätapahtumia, joihin itsekin aion osallistua.. Ensi viikolla olisi tuon meidän moottoripyöräkerhon, PiMoKen, järjestämä tilaisuus paikallisen koulukodin lapsille, jossa tarjotaan hieman erilainen päivä motoristien kanssa ja mahdollisuus päästä moottoripyörän kyytiin ajelulle!
 Mahtava tilaisuus päästä tukemaan nuoria tällä tavoin!

 ☆
Olen niin täpinöissäni tästä päivästä, ettei kirjoittamisesta tahdo tulla mitään, mutta jospa tässä olisi tarpeeksi asiaa pärräpäiväkirjan ensimmäiseen osioon..

Tulette kuulemaan varmasti kevään ja kesän aikana paljon moottoripyöräaiheisia kuulumisia, joten pysykäähän kuulolla!

Näissä tunnelmissa, 
Vauhdikasta loppuviikkoa kaikille!13 kommenttia:

 1. Oi oi! <3 Mä kyllä tykkään maisemista pyörän kanssa! ;) Ajettiin viime kesänä moottoripyörällä mummolaan ja ihan tuttu reitti näyttäytyi melko erilaisena, se oli jännä huomata! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Autolla ajaessa monet kivat jutut jää näkemättä! :)☆

   Poista
 2. Jee! Ihan mahtava idea tällainen päiväkirja, jään innolla seurailemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kivaa että tykkäät ideasta! :) Pysyttelehän kuulolla!

   Poista
 3. Äää mäki haluun moottoripyöräilee, varmaan ihan huikee fiilis! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äää!☆ On se kyllä mahtava tunne, kun pääsee pitkästä aikaa ajelemaan! :) Suosittelen!☆♡

   Poista
 4. Ei vitsi, varmaan ihan huikee fiilis päästä rakkaan harrastuksen pariin pitkän talven jälkeen!:) hurautahan tänne Kuopioonkin joskus sillä pyörällä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan, aivan mahtavaa! :) Joo hei täytyy sinne sun huudeille ajella tässä kesällä, kun siellä on se yks silta, jossa haluun ottaa kuvia! ;) Äkkiähän tästä hurauttaa sinne!☆

   Poista
 5. Ihanaa olisi päästä kyllä motskarin kyytiin, koska ihana nähdä maisemia ja tälleen:) Mun isi käy usein motskaroimassa ja pienenä hyppäsin aina kyytiin innoissani.:3 Tosi hyvä postausidea muuten, odotan innolla lisää. Ja Viivikin sanoi just, hurauta Kuopioon niin juuaan kahveet;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähe joskus kyytiin! ;) Täytyypä tässä kesällä tulla poikkeamaan Kuopiossa ja käydään sit kahvilla! :) Ikävä on jo teitä muruja!♡☆ Kiva että postausidea on kiinnostava! :)

   Poista
 6. Me käytiin miehen kanssa ennen joka kesä mootoripyörä reissuja kun hän vielä sellasen omisti...Kuitenkin Mikon jälkeen mua alkoi pelottaa olla kyydissä ja Mika ajeli yksinään. Lopuksi Mikakin luovutti ja myi pyörän pois.

  VastaaPoista
 7. Voi ei, miksi poikkesinkaan sun blogiin, nyt tuli ihan älytön hinku päästä pyörän selkään! Viime kerrasta on jo puolitoista vuotta... Kyllä siinä on vaan niin erilainen fiilis kuin auton ratissa, ja itse olen ainakin paljon luontevampi pärrän päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, kiva Anniina kun piipahdit blogissani! Tervetuloa uudelleen! :) On se kyllä totta, että moottoripyörän selässä on aivan eri fiilis kun autoillessa..:)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä