7.4.2015 | 16:20

Puhelakkoileva potilas!

Moikka!

Täällä ollaan sairasteltu koko pääsiäispyhien ajan ja kaikenkukkuraksi meikäläiseltä katosi ääni aivan kokonaan.. Lääkäri määräsi minut ehdottomaan puhelakkoon, että äänihuulet alkaavat toipumaan.. Ette usko, kuinka ahdistavalta tuntuu olla puhumatta, kun meikäläinen on tyyppiä, joka on jatkuvasti äänessä - jos en puhu, niin sitten hoilaan jotain lauluja itsekseni! 

Mutta hei! Onneksi on tämä blogi, jonne nyt tahdoin tulla hieman höpöttelemään, kun en muuten kykene!

Tämä päivä onkin mennyt juostessa lääkärissä ja sain onneksi pari päivää sairaslomaa, kun töissäkin joutuu puhumaan ja huutamaan meluisessa hallissa, mikä ei tätä toipumista ainakaan auta yhtään.. Lääkärissä käynnin jälkeen olisi ollut kivaa päästä oikaisemaan itsensä sohvalle, mutta laho pääni oli päästänyt autokatsastuksen unohtumaan tyystin ja tänään oli viimeinen päivä katsastaa tuo kulkine, ilman että se menee ajokieltoon.. Mun tuurilla täällä katsastusasemallakin on tunnin mittainen jono! :,D 
Noh, tässähän tää aika menee rattoisasti, puhelimella bloggaillessa!

Arkipäivän tyylivinkki; Guessin laukku ja lenkkarit! :D
 Pääsiäispyhät meni tosiaan sairastaessa ja kuumettakin oli reippaasti yli 38 astetta.. Aivan mälsää, kun suunnittelin kaikenlaista tekemistä viikonlopuksi, joka todellisuudessa meni aivan maatessa sohvalla! 


Onneksi minulla oli tällainen pieni pääsiäispupu hoitamassa ja piristämässä! Kuma ei kyllä antanut mamman masentua sohvan nurkkaan, vaan kantoi lelut ja puruluut meikäläisen viereen..
 Se varmaan ajatteli, jos mamma noita puruluita jäystämällä vaikka piristyisi! 
Mainio pikku hoitaja!Viikonloppuna olikin aikaa lueskella blogeja ja vastailla kommentteihin, joita oli tullut kivasti mm. tuonne Shwings -arvontapostaukseen! 
Olin ilahtunut, kuinka paljon teitä ns. "nimettömiä" lukijoita on myös linjoilla! 
Vaikka tätä blogia kirjoittelen lähinnä omaksi ilokseni, niin kyllä se lämmittää mieltä, kun tämä minun pikkuruinen blogini kiinnostaa teitä!


Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja kuka ei ole ehtinyt vielä osallistumaan, aikaa osallistua on vielä huomiseen iltaan saakka!

Arvontaan pääset Täältä!
☆☆☆

Oih, nyt on minun autoni vuoro vihdoin - ja tosiaan, kyllähän tässä tunti vierähti istuskellessa! :D

Näissä tunnelmissa toivotan kaikille oikein mukavaa viikkoa!
♡♡♡

 Autoremppaa on näköjään ainakin tiedossa, sitten kun paranen! :D Huh, mikä lista!

4 kommenttia:

 1. Pikaista paranemista! ♥ Itse istun just bussissa matkalla apteekkiin - taas. No mutta, ihanan positiivinen postaus vaikka olet kipeänä! :)♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Jensku! :) Ja eikä, koitahan sinäkin parantua siellä kans!♡ Hei kiva oli kuulla, että postaus oli positiivinen! Vaikka olo ois kuin kurja, niin kun pitää mielen positiivisena, tuntuu olokin paljon positiivisemmalta! :D

   Poista
 2. Jenniinan kanssa samaa mieltä, ihanaa kun tuli näin positiivinen postaus sun olosta huolimatta! Tuon takia pidän sun ja Jasminan seurasta, ootte aina niin positiivisin mielin <3 Toivottavasti näemme pian kun ette nyt sinne miittiin päässeetkään! Teillä on ihan mahtava päivä edessä siellä, oon ihan hirmuisen onnellinen teidän puolesta! ♥ :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, ihana Kata! Kiitos ihanista sanoistasia♡ On kyllä jo ikävä, nähdään pian! :) Odotan kyllä innolla sitä helsinginreissua, vaikka samalla harmittaa että se blogimiitti jää välistä..:/ Mut nähdään, muru!♡ :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!♥

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä